• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TV PREMIJERA: Vrijeme je za "23/196"

Premijera dokumentarnog filma o doživljajima srpskih novinara na OI u Londonu na televiziji B92, 10. i 11. januara u 23.30 časova.

 TV PREMIJERA: Vrijeme je za "23/196" Izvor: MONDO

Jul i avgust 2012. Grupa srpskih novinara i snimatelja na Olimpijskim igrama u Londonu. Bez akreditacija. Zapravo sa akreditacijama koje dozvoljavaju gledanje, ne i snimanje. Na Igre poslati sa zadatakom - snimiti što više, snimiti sve srpske sportiste. Najveći protivnik i saveznik - London!

Ovo je ukratko ono što će gledaoci televizije B92 moći da vide u dve epizode dokumentarnog filma "23/196 Sportnetwork u Londonu", 10. i 11. januara u okviru emisije Sportski pregled koja je standardno na programu te televizije u terminu od 23:30 sati.

U glavnoj ulozi su novinari i snimatelji agencije Sportnetwork , a kameo nastup bilježi i novinar Monda. Njihove dogodovštine zabilježene profesionalnim i kamerama mobilnih telefona, Milan Cvetković montažer u Sportnetworku, "spakovao" je u polučasovni film.

"Prije nego što su moje kolege otišle u London, uz put smo pričali na temu dokumentarca, ali onako površno, ništa precizno se nismo dogovorili. Naša velika četvorka se, međutim, vratila u Beograd sa 16 sati video zapisa sa telefona i sedam sati materijala koji je snimljen kamerama. Moram da priznam da sam bio skeptik uprkos tolikoj količini snimaka. Film je stvaran u hodu, bez ikakvog scenarija… i tek kada sam pregledao sav materijala, vidio sam 'meso', priča je počela da teče i u jednom momentu dokumentarac je dobio konačan oblik", kaže Milan Cvetković, koji inače potpisuje montažu i domaćeg hit filma "Tri palme za dve bitange i ribicu".

POGLEDAJTE TREJLER ZA DOKUMENTARNI FILM

"23/196 Sportnetwork u Londonu" nije prvi dokumentarac koji je nastao u produkciji ove agencije. Iz Sportnetwork radionice izašao je i "Memorial day", film o avionskoj nesreći fudbalera Mančester junajted, "Bombarder za sva vremena", priča o legendarnom fudbaleru Crvene zvezde Bori Kostiću, "Prva titula", o prvoj tituli fudbalera Crvene zvezde...

(SportNetwork)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC