• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" doletjeli u Saragosu (FOTO)

Manje od 48 sati prije prve utakmice na Svjetskom prvenstvu protiv Južne Koreje rukometaši Srbije stigli na odredište u Španiji.

 "Orlovi" doletjeli u Saragosu (FOTO) Izvor: MONDO

Let "orlova" do Pirinija je baš potrajao!

Poslije 13 sati provedenih u avionima i autobusima, najbolji rukometaši Srbije, nešto prije 18 sati, pojavili su se ispred hotela "Palafoks" u Saragosi.

Put od Beograda preko Beča do Barselone i skoro četiri sata vožnje autobusom od prestonice Katalonije do pokrajne Aragon, ostavio je uočljiv trag umora kod srpskih rukometaša.



Ali, nije im pokvario raspoloženje. Naprotiv.

Pozitivnu atmosferu nije narušio ni zakazan trening oporavka u večernjim satima, inače prvi u hali u kojoj će Srbija odigrati svih pet utakmica prve faze, možda i još neke u nastavku takmičenja.

Grupa novinara iz Srbije sačekala je vicešampiona Evrope ispred hotela, a njihov autobus stigao je neposredno pošto su se sa treninga vratili Korejanci (svih šest reprezenatcija Grupe C smješteno je "Palafoksu").



"Od pet jutros smo na putu, bilo je malo naporno. Na večerašnjem treningu pokušaćemo da oporavimo ekipu od puta i da nešto pripremimo za meč sa Korejom", rekao je selektor Srbije Veselin Vuković u kratkom obraćanju medijima.

U Španiju je doputovalo 18 igrača i spisak će biti skraćen za dva imena. Vuković će konačnu odluku reprezentativcima saopštiti u petak uveče.

Na dobro raspoloženje među onima koji su doputovali sa Balkana utiče i lijepo i sunčano vrijeme koje nas je sačekalo u Saragosi. Poslije kiše, snijega i ledenih temperatura, koje ovih dana vladaju u Srbiji, u Španiji je u četvrtak bilo vrlo prijatnih 18-19 stepeni Celzijusa.



Kažu, potrajaće... Neka potraje onda i dobro raspoloženje kod Srba!

Srbija se nalazi u grupi C u Saragosi, zajedno sa reprezentacijama Saudijske Arabije, Bjelorusije, Južne Koreje, Poljske i Slovenije.

Poslije grupne faze takmičenja igra se nokaut faza, prve četiri ekipe iz sve četiri grupe će se plasirati u osminu finala.



"Orlovi" premijerni meč na Mundijalu igraju u subotu od 15.30 časova, dok će dan ranije Svjetsko prvenstvo duelom u Madridu otvoriti Španija i Alžir.

(Izvještač MONDA iz Saragose Vladimir Sukdolak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC