• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kris Evert dolazi u Banjaluku

Jedna od najboljih teniserki svih vremena Kris Evert ove godine će posjetiti Banjaluku, odnosno Teniski klub Borac.

 Kris Evert dolazi u Banjaluku Izvor: MONDO

Prošle godine je njen brat Džon Evert, osnivač i direktor Akademije Evert boravio u Banjaluci, a 2013. će to učiniti i osvajačica 18 grend slem titula u singlu, saopšteno je iz banjalučkog kluba.

Evertova je najavila posjetu, a kada će tačno doći u grad na Vrbasu još nije dogovoreno.

Evertova svakodnevno trenira sa juniorima i juniorkama Borca, koji će u "Evert akademiji" u Boka Rejtonu boraviti do 24. januara.

"U akademiji je 19 naših juniora. Treniraju dva puta dnevno i imaju vrhunske uslove za rad i svi su oduševljeni. Tronedjeljni boravak u ovoj akademiji biće višestruko koristan za njihov dalji teniski razvoj i svi se radujemo zbog toga. Što se tiče Kris Evert, njeno prisustvo je ogroman podsticaj za sve, jer igrati na terenu sa legendom ženskog svjetskog tenisa je doživljaj koji će svi pamtiti", rekao je Bojan Vujić, trener u TK Borac za Nezavisne novine.

Ovo nije prvi put da teniseri i teniserke Borca borave u "Evert akademiji". Bili su i prošle godine, a zahvaljujući dobrim iskustvima odlučili su da i ove godine tenis usavršavaju u akademiji u kojoj trenutno boravi 100 juniora i juniorki iz različitih zemalja svijeta.

Među onima koji su u "Evert akademiji" je i Jelena Dokić, nekada četvrta igračica svijeta, koja pokušava da se vrati u teniski vrh. Ona trenira pod nadzorom Džona Everta, a interesantno je da će joj sparingovati Bojan Vujić.

Kris Evert je osvojila 157 titulau pojedinačnoj konkurenciji i 32 u dublu, a 18 titula je osvojila u singlu na grend slem turnirima, a tri u dublu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC