• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojana: Nadam da je došlo moje vrijeme

"Svaki gren slem u orbitu lansira neku novu igračicu. Nadam se da je došlo vrijeme da ove godine to budem ja".

 Bojana: Nadam da je došlo moje vrijeme  Izvor: MONDO

Bojana Jovanovski u nadi da će prvi put u karijeri proći drugo kolo nekog gren slem turnira, pa i Australijan Opena, dobila je protivnicu po mjeri na startu u Melburnu.

Prva prepreka 21-godišnjoj Bojani je godinu dana mlađa Španjolka Marija Tereza Toro-Flor, koja nikada ranije nije igrala na Australijan Openu i koja debituje kao 98. igračica svijeta. Protiv nje, 56. na planeti i teniserka koja je 2011. igrala u drugom, a prošle godine ispala u prvom kolu - biće blagi favorit.

"Australijan Open u ovom trenutku za mene predstavlja prvu veliku priliku da provjerim svoje trenutne mogućnosti i uočim koje još nove elemente igre nisam u potpunosti usvojila. U prvom kolu igram protiv Toro-Flor sa kojom sam se nedavno sastala na Hobartu i znam da neće biti ni malo lako pobijediti istu protivnicu dva puta za tako kratko vrijeme", rekla je Jovanovski.

Ukoliko opet savlada Toro-Flor, Jovanovski bi za najbolji gren slem rezultat u karijeri mogla da se sastane ili sa Hrvaticom Marijanom Lučić-Baroni ili sa (17) favorizovanom Čehinjom Lusi Safarovom.

"Uvijek se trudim da gledam samo prvi naredni meč, ali ne mogu da se oduprem utisku da postoji šansa za meč protiv Šafarove koja je u finalu FED kupa igrala fenomenalno i protiv Ane i protiv Jelene. Svaki gren slem u orbitu lansira neku novu igračicu. Nadam se da je došlo vrijeme da ove godine to budem ja. Dobro se osjećam i jedva čekam da turnir počne", optimistično razmišlja Srpkinja.

(MONDO, foto: Beta/Srđan Stevanović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC