• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Malić za MONDO: Borac m:tel puca visoko!

Direktor Borca m:tel Goran Malić naglasio za MONDO da Banjalučani idu na titulu šampiona bez obzira na eventualna pojačanja u igračkom kadru.

 Malić za MONDO: Borac m:tel puca visoko! Izvor: MONDO

Rukometaši ljubuškog Izviđača Senjamin i Benjamin Burić, kao i Banjalučanin u taboru "skauta" Dejan Malinović nalaze se jednom nogom u banjalučkom klubu ustvrdili su u petak elektonski mediji u Bosni i Hercegovini.

Tu tvrdnju nije demantovao direktor banjalučkog kluba, ali je naglasio da su to više "čaršijske priče" koje su daleko od realizacije. To "daleko" traje još tri dana obzirom da se tada završava prelazni rok.

"Nama je otišao jedino golman Bojan Ljubišić, što je poznato, a vratio se Nemanja Bezbradica. Ove spekulacije oko dolaska braće Burić i Malinovića su samo nagađanja", rekao je Malić za MONDO.

Prema njegovim riječima, Borac m:tel je počeo pripreme s postojećim igračkim kadrom i trenerom Zoranom Trninićem i s postojećim snagama "puca visoko".

"Mi smo u deficitu s golmanima zbog Ljubišića, ali imamo još nekoliko dana do kraja prelaznog roka. Vidjećemo šta će se dogoditi s Burićima i Malinovićem, a nije tajna ni da želimo Peđu Dejanovića i Velibora Manjića iz dobojske Sloge. Šta god da bude u finišu prelaznog roka, mi i sa postojećim kadrom možemo do vrha tabele u Premijer ligi Bosne i Hercegovine".



Učinak klubova iz BiH u polusezoni SEHA lige, nije bio ni približno na nivou očekivanja navijača. Sloga je bez ijednog boda, "skauti" su ostvarili tri pobjede, a Borac m:tel dva trijumfa i remi.

"SEHA liga je preozbiljna za Borac m:tel u ovom trenutku i u finansijskom i igračkom smislu. Pred početak sezone ostali smo bez sedam važnih igrača i podmlađeni krenuli da stičemo iskustvo. Regionalno takmičenje je mnogo jače nego u premijernoj sezoni jer nastupaju mnogo jače ekipe. Recimo, bjeloruski Meškov Brest je mnogo ozbiljniji tim od šabačke Metaloplastike, koja je otkazala učešće".


Za ljubitelje rukometa, slijedi jedna od najvećih poslastica - Svjetsko prvenstvo u Španiji.

"Glavni favoriti za osvajanje medalja su Španija zbog domaćeg terena, a onda slijede Francuska, evropski prvak Danska i uvijek opasna Hrvatska".


Malić smatra da i reprezentacija Srbije uz malo sreće može da se nađe na pobjedničkom postolju. Ali, kako se kaže, sreću valja i zaslužiti.

"’Orlovi’ su osvajanjem drugog mjesta na Evropskom prvenstvu u Srbiji dokazali kvalitet, a onda su eliminisani u grupnoj fazi na Olimpijadi u Londonu. Nezahvalno je prognozirati, ali sad Srbija ima lakšu grupu (Saudijska Arabija, Bjelorusija, Južna Koreja, Poljska i Slovenija), i ako bude prva, dobiće u osmini finala lakšeg protivnika. Kad se nađete u četvrtfinalu, onda je sve moguće",
zaključio je Malić.

(N.Š/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC