• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić: Ovakvom igrom gubimo od Partizana

Trener vaterpolista Zvezde nezadovoljan je uprkos pobjedi nad Vojvodinom u polufinalu Kupa Srbije i upozorio je igrače pred finale s crno-bijelima.

 Savić: Ovakvom igrom gubimo od Partizana Izvor: MONDO

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je da, uprkos pobjedi nad Vojvodinom, nije zadovoljan pristupom ekipe i naveo da to mora da se promijeni ako u finalu Kupa Srbije crveno-bijeli žele da savladaju Partizan.

"Ovo je bila vrlo čudna utakmica, nismo pružili maksimum i ne znam koji je razlog. Ako budemo imali ovakav pristup protiv onako motivisanog Partizana koji je dobio Radnički, mi nemamo šta da tražimo. Igrom protiv Radničkog ekipa Partizana pokazala je da je dobro pripremljena na fizičkim planu i da znaju da nadomjeste nedostatak na centru", rekao je Savić novinarima poslije meča.

Zvezda je u subotu uveče na beogradskoj Banjici u polufinalu nacionalnog kupa savladala Vojvodinu - 12:7. Savić je dodao da vječiti rivali sa jednakim šansama ulaze u finalni meč koji počinje u nedjelju u 19 sati.

Najbolji strijelac crveno-bijelih na meču sa Vojvodinom Andrija Prlainović ocijenio je da Zvezda ne smije da potcijeni crno-bijele u finalu.

"U ovoj utakmici smo imali dobar ritam. Mislim da je Partizan istrošen zbog prethodnih utakmica, ali ne smijemo da ih potcijenimo jer se radi o dobrim igračima koji će biti jako motivisani. Igraju bolje nego na početku sezone i ekipa je dobila nove obrise. Očekujemo veliku borbu i dobru utakmicu", kazao je Prlainović.

Trostruki strijelac za crveno-bijele Boris Vapenski rekao je da ekipa ne smije sebi da dozvoljava padove u igri.

"U trećoj četvrtini je došlo do pada koncentracije, kao i protiv Olimpijakosa prije par dana. Moramo mnogo bolje da igramo ovakve mečeve, pokušaćemo da se dignemo i spremni dočekamo finalni meč", poručio je Vapenski.

Trener vaterpolista Vojvodine Dejan Stanojević priznao je da je njegov tim i prije početka meča imao veoma male šanse za iznenađenje.

"Sticajem okolnosti moja ekipa plasirala se u polufinale Kupa. Realnost je da bilo koji tim protiv Zvezde, Partizana i Radničkog igra kao autsajder. Ne sviđa mi se razmišljanje nekih mojih igrača, ali mladi smo, ima vremena za nas i volio bih da nekada preuzmemo veću inicijativu", poručio je Stanojević.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC