• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (SP): Poraz Crne Gore

Crnogorci neslavno debitovali na Svjetskom prvenstvu, Slovenija i Poljska sigurnom igrom do bodova.

 RUKOMET (SP): Poraz Crne Gore Izvor: MONDO

Najveće iznenađenje drugog dana takmičenja na Svjetskom prvenstvu u Španiji napravili su Argentinci.
"Gaučosi" su u meču prvog kola grupe A savladali Crnu Goru 28:26 (13:12). Zanimljivo da naše komšije nisu iskoristile to što su golmani Argentine imali ukupno tri odbrane na cijeloj utakmici!

U prvom meču Njemačka je lako izašla na kraj sa Brazilom - 33:23 (12:10). Imali su "panceri" manjih problema u prvih 30 minuta, ali je u nastavku sve došlo na svoje.

Aktuelni šampion Francuska je sa tri gola razlike bio bolji od Tunisa - 30:27, iako je na poluvremenu iznenađujuće gubio sa 13:14.

U grupi C, koja nas najviše zanima, Slovenija se takođe mučila u prvom poluvremenu sa Saudijskom Arabijom. Primila je čak 15 golova za pola sata, a postigla tek dva više. Izabranici Nenada Kljajića nisu uspjeli isti ritam da održe i u nastavku. Slovenci su dodali gas i na kraju stigli do ubjedljivog trijumfa - 32:22.

Poljska je pokazala da je veoma spremna došla u Španiju! Nijemac Mihael Bigler je dobro skockao tim koji je stigao do bodova protiv Bjelorusije (24:22), narednog protivnika Srbije.

Derbi prvog kola igran je u grupi B i pripao je Rusiji. "Zbornaja" je savladala Island 30:25 (14:13). Makedonija se u prvom meču u Sevilji pošteno namučila protiv Čilea - 30:28 (12:10). Prema očekivanjima Danska je pobijedila Katar (41:27).

U grupi D nije bilo nikakvih iznenađenja. Španija je dan ranije deklasirala Alžir u Madridu, a zatim su to isto učinili Hrvati protiv Australije (36:13) i Mađari protiv Egipta (32:23).

(MONDO, foto: Beta-AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC