• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rađen: Drago mi je što sam ušao u istoriju

"Poznato je da imamo teškoće na finansijskom planu, to ovaj trofej čini još značajnijim", rekao je vaterpolista Zvezde poslije osvojenog Kupa Srbije.

 Rađen: Drago mi je što sam ušao u istoriju Izvor: MONDO

Iskusni reprezentativac iz redova crveno-bijelih Nikola Rađen istakao je da je finale Kupa Srbije, u kojem je Zvezda u nedjelju uveče na Banjici pobijedila Partizan poslije produžetaka sa 9:8, ispunilo sva očekivanja.

"Vođena je uzbudljiva i neizvjesna borba, utakmica je u potpunosti opravdala očekivanja. Zvezda nikada do sada nije osvojila državni Kup, tako da mi je još veće zadovoljstvo da budem dio istorije", rekao je Rađen.

Crveno-bijeli su u posljednju četvrtinu ušli sa dva gola prednosti, prethodno je bilo i tri razlike, ali su igrači Partizana uspjeli da izjednače i izbore dva produžetka od po tri minuta.

"Imali smo mali pad u igri, ali smo brzo uspjeli da se podignemo".

"Čestitam ekipama i navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu. Poznato je da mi imamo teškoće na finansijskom planu, to ovaj trofej čini još značajnijim. Nadam se da će se Crvena zvezda još više pojavljivati u javnosti, što će na neki način doprinijeti poboljšanju naše materijalne situacije", dodao je Rađen.

Tribine bazena SC "Banjica" bile su ispunjene do posljednjeg mjesta navijačima "vječitih rivala", a golman Zvezde Denis Šefik naglasio je da je, iako su se pojedinci plašili incidenata, u nedjelju pobijedio vaterpolo.

"Ovakav meč ne može da se gleda nigdje, osim kod nas. Na kraju treće četvrtine smo mislili da smo dobili finale, ali Partizan se iznenada uzdigao. Uspjeli smo ipak da trijumfujemo i pobjedom pokažemo da smo jak tim. Zahvaljujem navijačima na fer i poštenoj podršci, smatralo se da će biti incidenata na tribinama, ali, na sreću, ipak je vaterpolo bio bitan", rekao je Šefik.

Stefan Mitrović smatra da je Partizan odigrao odličnu utakmicu, ali je naveo da ostaje žal što trofej nije odbranjen.

"Dobro smo igrali, dokazali smo da možemo da se nosimo sa ovakvim utakmicama. U nastavku Lige šampiona daćemo sve od sebe. Moram da kažem da je slika na tribinama bila fantastična. Navijači i Zvezde i Partizana bodrili su svoje timove gromoglasno, ali bez incidenata", rekao je Mitrović.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC