• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: Slavija opet šampion BiH

Bokserski klub Slavija iz Banjaluke osvojio je šestu titulu ekipnog prvaka Bosne i Hercegovine!

 BOKS: Slavija opet šampion BiH Izvor: MONDO

Banjalučki bokseri su posljednjem kolu Premijer lige BiH, održanom u Banjaluci, potvrdili dominaciju osvojivši na kraju takmičenja 37 bodova od mogućih 48.

Izabranici šefa stručnog štaba Mirka Savkovića i trenera Vlade Railića, Mirka Ninkovića i Vladana Kljajića su u posljednjem kolu bili lišeni usluga bolesnih Marija Aleksića, Steve Zolaka i Danijela Topalovića, ali su ipak pokazali su da su bez premca.

Drugo mjesto osvojio je bijeljinski Radnik sa 28, treća pozicija pripala je zeničkom Čeliku sa 20, a četvrti su bili bokseri Banovića sa pet bodova.

"Raduje povratak na ring Slobodana Jekića, koji je u prvom meču poslije trogodišnje pauze savladao Borislav Gligorića iz Radnika. Drugi povratnik Branislav Danilović je boksovao neriješeno protiv Mirnesa Đenadića iz Banovića", naglasio je počasni predsjednik Slavije Dragan Batar za "Glas Srpske".

Tako je Slavija postala prvak BiH za sezonu 2011/12, jer je zbog zgusnutog kalendara prošle godine dogovoreno da se posljednje kolo lige održi u prvoj polovini januara 2013. godine.

"Prošle godine imali smo stvarno mnogo obaveza, od organizacije turnira ‘Radovan Bisić’ do proslave 50 godina postojanja Slavije, tako da smo uz dogovor sa ostalim klubovima prolongirali kraj šampionata. Iako smo u teškoj finansijskoj situaciji, uspjeli smo besprijekorno da organizujemo posljednje kolo lige, a za to smo posebno zahvalni šefu stručnog štaba Mirku Savkoviću i našem sekretaru Radmili Paripović, koji su se nesebično angažovali da sve protekne u najboljem redu", naglasio je Batar.

Na putu do titule boje Slavije branili su: kapiten Darko Kučuk, te Marko Đurić, Mario Aleksić, Stevo Zolak, Velibor Vidić, Danijel Topalović, Marko Čolić, Damir Beljo, Slobodan Jekić, Branislav Obradović, Jovan Stanišić, Jovica Dančić i Nebojša Poletan.

"Uz njih velike zasluge pripadaju i četvorici trenera, predsjedniku kluba Daliboru Petkoviću, ali i svim ostalim članovima Uprave", dodao je Batar.

(MONDO, foto: Glas Srpske)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC