• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tipsarević: Neopisiva sreća

"U svakom gemu morao sam dobro da odigram kako bih dobio uvijek nezgodnog Hjuita", izjavio srpski teniser poslije plasmana u drugo kolo.

 Tipsarević: Neopisiva sreća Izvor: MONDO

Janko Tipsarević bio je zadovoljan igrom i pobjedom u tri seta protiv nekadašnjeg prvog igrača svijeta Lejtona Hjuita, u prvom kolu Australijan Opena (7:6, 7:5, 6:3).

"Kada sam na treningu čuo sa kim ću igrati, nisam bio zadovoljan, pošto je Lejton najteži protivnik za prvo kolo Australijan opena. Poštujem ostale igrače, kao što su Nikolaj Davidenko ili Gael Monfis, ali znam da Lejton ovdje igra zaista dobar tenis, pogotovo što je prošle nedjelje osvojio Kujong klasik, pobijedivši Miloša Raonića, Tomaša Berdiha, Huana Martina Del Potra", rekao je Tipsarević poslije meča.

"Ne mogu vam opisati koliko sam srećan, prevenstveno zbog pobjede, ali i jer sam uspio da završim meč u tri seta", dodao je deveti teniser svijeta.

On je rekao i da su ga poslužili dobri udarci i servis kada je bilo najpotrebnije.

"Mislim da sam tokom prvog seta i na početku drugog, bio malo pasivan, ali sam na sreću uz pomoć servisa uspio da se izvučem. Počeo sam da igram zaista dobro kada sam u trećem setu imao dva brejka zaostatka. Tada sam shvatio da moram da se oslonim na prvi servis, jer ne bih mogao da ga pobijedim u meču u pet setova. Bio sam srećnije ruke od mog protivnika koji je imao dosta neiznuđenih grešaka", rekao je Tipsarević, naglašavajući da igra sa mnogo samopouzdanja poslije osvajanja turnira u Čenaju prije dvije nedjelje.

On je pohvalio Hjuita i rekao da je morao izuzetno da odigra, kako bi ga izbacio i plasirao se u drugo kolo.

"To je stvarno sjajno. On je imao mnogo povreda tokom karijere, ove godine puni 32 godine. Morao sam dobro da odigram u svakom gemu kako bih osvojio veoma važne poene", rekao je Janko.

Drugi reket Srbije je dodao da je tajna njegovog uspjeha prije svega, u "srećnom braku sa Biljanom".

"Otkako sam se oženio, sve mi polazi za rukom, a krenuo je i nagli progres u mojoj igri. Dakle, momci, znate šta vam je činiti", poručio je Tipsarević.

(agencije, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC