• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: Mislila sam da će biti teže

Srpska teniserka poslije ubjedljive pobjede na startu Australijan Opena kaže da je očekivala teži meč protiv Melinde Cink.

  Ana Ivanović: Mislila sam da će biti teže Izvor: MONDO

Ani je u ponedjeljak za plasmana u drugo kolo "Ozi" Opena bilo potrebno samo sat vremena igre protiv Mađarice, koju je savladala sa lakih 6:2, 6:1.

"Očekivala sam teži meč, pošto sam do sada u nekoliko navrata igrala protiv nje, a jednom sam izgubila. Naporno sam radila za svaki poen i pokušavala da skratim vrijeme, jer znam da ona voli duge razmjene udaraca. Veoma sam zadovoljna današnjom igrom", rekla je poslije meča.

Najbolje rangirana srpska teniserka (13. mjesto na ATP listi) rekla je da uživa u Melburnu i da je dobro što će imati dan pauze prije meča protiv Jung Djang Čen, 118. teniserke svijeta.

"Ovo je grend slem turnir. Nema lakih mečeva i to je veliki izazov. Mislim samo o narednom duelu i dobro je što ću moći da se spremim za drugo kolo. Uživam i nadam se da ću prikazati dobru igru".

Ana je ocijenila da može ravnopravno da se suprotstavi drugim teniserkama, ali da je još rano pričati o osvajanju turnira u Melburnu.

"Prošle godine sam igrala četvrtfinale US Opena i to je bilo prvo četvrtfinale grend slema od kako sam 2008. godine osvojila Rolan Garos. Rano je pričati o osvajanju Australijan Opena, ali mislim da sam podigla igru na viši nivo", rekla je srpska teniserka.

"Ima teških protivnica, mnoge teniserke igraju dobro i mislim da mogu da igram ravnopravno protiv njih. To će biti dobar test da vidim koliko mogu u Melburnu", dodala je .

Iako zadovoljna današnjom partijom, Ana Ivanović je istakla da mora da poboljša servis.

"Na treninzima je uvijek savršeno, ali tokom mečeva me ponekad izda servis. To je normalna stvar, trudim se da ne mislim mnogo o tome. Zadovoljna sam, ubacujem više prvih servisa i agresivnija sam", .

Ana je tokom meča imala problem zbog bolova zgloba, ali kaže da nije ništa ozbiljno.

"Staviću malo leda i ići ću na tretman. Dobro je, nije otekao članak".

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC