• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Stigle novajlije

Bivši rukometaši Izviđača, desni bek Dejan Malinović, te braća, pivot Senjanin Burić i golman Benjamin Burić prvi put su trenirali sa Borcem m:tel.

 Borac m:tel: Stigle novajlije  Izvor: MONDO

"Uspjeli smo na vrijeme da predamo papirologiju u Rukometni savez BiH i sada očekujem da Registraciona komisija potvrdi da su Malinović i braća Burić. Nadam se da ćemo u međuvremenu postići dogovor sa njihovim, sada već bivšim klubom Izviđačem iz Ljubuškog oko obeštećenja i da će sve biti u najboljem redu", naglasio je v. d. direktora Banjalučana Boris Đogo za "Glas Srpske".

Šef stručnog štaba crveno-plavih Zoran Trninić prvi put imao je kompletnu ekipu na treninzima.

"Četvorica najiskusnijih Branislav Obradović, Srđan Trivundža, Igor Rađenović i Mirko Mikić počeli su sa radom nekoliko dana kasnije, a u međuvremenu na mini-pripreme juniorske reprezentacije BiH otišli su Elmir Građan, Stefan Janković i Nemanja Bezbradica. Sada su se svi vratili i najvažnije da u su ovom trenutku svi u stroju, jer nema ni povrijeđenih ni bolesnih", istakao je Trninić.

Treninzi se obavljaju dva puta dnevno.

"Prijepodne radimo i teretani ‘Džim for lajf’, a poslijepodne su treninzi u dvorani ‘Borik’. Ovo je najteži dio priprema i nadam se da će sve proteći u najboljem redu", dodao je Trninić.

Ove sedmice Banjalučani neće imati nijedan kontrolni meč, a prvi prijateljski susret odigraće u srijedu, 23. januara u "Boriku" protiv Dervente.

"Tri dana kasnije ugostićemo Bosnu iz Visokog, a još uvijek tražimo rivale za 2. i 3. februar. Odranije je poznato da ćemo 8. i 9. februara gostovati u Našicama, gdje ćemo odigrati dvije kontrolne utakmice sa Nekseom. To će biti ujedno i posljednji testovi, jer takmičenje u regionalnoj SEHA ligi nastavljamo 17. februara, kada u ‘Borik’ stiže Brest Meškov", istakao je Trninić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC