• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teško bolestan predsjednik ATP

Bred Druet, prvi čovjek Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP), uskoro će napustiti tu organizaciju zbog bolesti nervnog sistema.

  Teško bolestan predsjednik ATP  Izvor: MONDO

ATP dobiće i u 2013. godini novog predsjednika.

Bred Druet (45), koji je na tu funkciju izabran 1. januara prošle godine, najavio je u utorak da će se povući zbog oboljevanja od teške bolesti nervnog sistema.

"Bila je privilegija raditi kao izvršni direktor i predsjednik ATP, organizacije čiji sam bio dio proteklih 35 godina, od kad sam postao profesionalni teniser. Prirasla mi je srcu i sa tugom moram da objavim odluku o ulasku u tranzicioni period zbog svog narušenog zdravlja", rekao je on.

Bruet je bio dvostruki juniorski šampion Australijan opena (1975, 1977), a na čelu organizacije radiće do izbora novog rukovodstva.

Vijest o njegovom povlačenju zatekla je nespremne i najistaknutije tenisere, među kojima i Rodžera Federera, predsjednika Savjeta ATP igrača i Novaka Đokovića, najboljeg na svijetu.

"Želim mu od srca sve najbolje i nadam se da će pobijediti bolest. Neka ovaj primjer služi svima nama kao podsjetnik koliko je zdravlje bitno, jer mnogi od nas to zaborave kada smo zdravi. Imamo samo jedan život i jedno tijelo o kojem moramo da brinemo jer nikad se ne zna šta sutra donosi. Trebalo bi da budemo zahvalni za svaki dan koji imamo na ovom svijetu i živimo ga najbolje što umijemo", poručio je Đoković.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC