• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VK RADNIČKI: Gledaćete Gojka u našoj kapici!

Kragujevački klub nezadovoljan odlukom VSS da ne dozvoli registraciju Gojka Pijetlovića odmah.

 VK RADNIČKI: Gledaćete Gojka u našoj kapici!  Izvor: MONDO

Odluka Vaterpolo saveza Srbije da ne dozvoli Radničkom da odmah registruje prvog golmana reprezentacije Srbije Gojka Pijetlovića izazvala je nezadovoljstvo i razočaranje kod Kragujevčana.

"I pored toga što među stativama već imamo jednog golmana vrhunskog kalibra, naša želja je bila da pomognemo reprezentativcu Srbije, koji je ostao bez angažmana, da ostane u formi za naredne akcije nacionalnog tima. Naš stav je da VSS mora da bude servis našim reprezentativcima, da u sportu koji nam je donio toliko radosti u prošlosti, nesmetano obavljaju ono što oni najbolje znaju a to je da treniraju, igraju, pobjeđuju i osvajaju medalje. Ova odluka pokazuje da su u VSS i Stručnom savjetu lični interesi, lična promocija i klubaštvo ispred interesa vaterpola, a to je ono što VK Radnički nikada neće gledati sa odobravanjem. Sve ovo dobija na težini ako se ima u vidu da su slični slučajevi u prošlosti riješavani u korist igrača, kada je to očigledno tim istim pojedincima i njihovim interesima odgovaralo", reakcija je VK Radnički na odluku Stručnog saveta VSS.

Radnički ironično konstatuje da je odluka VSS ispravna ako je "interes srpskog vaterpola da prvi golman reprezentacije Srbije počne pripreme za velika takmičenja ovog ljeta bez utakmice i kluba".

Kragujevački klub je saopštio i da će ljubitelji vaterpola gledati Gojka Pijetlovića u kapici Radničkog u sezoni 2013/2014. jer je sa njim postignut dogovor.

Pijetlović je prije nekoliko dana došao u Radnički, nakon što je raskinuo ugovor sa mađarskim Ferencvarošem koji je zapao u finansijske probleme.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC