• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AO: Novak pozvao Radeka na novi dvoboj

Drugu pobjedu u tri seta dvostruki uzastopni šampiona AO zabilježio je protiv Rajana Herisona - 6:1, 6:2, 6:3.

 AO: Novak pozvao Radeka na novi dvoboj  Izvor: MONDO

Na putu ka istoriji, a istorija kaže da niko nije osvojio Australijan Open tri puta uzastopno u Open eri, (1) Novak Đoković odradio je još jedan javni trening dok se približavaju prva prava iskušenja.

Dvostruki uzastopni šampion Melburna u utorak, u prijepodnevnim časovima po našem vremenu, glatko je pobijedio mladog Amerikanca Rajana Herisona i zakazao deveti ATP duel sa starim znancem, (34) Radekom Štepanekom u trećoj rundi.

Poslije Pol-Anri Mateja, u tri seta "pao" je i 62. na svijetu, Herison, koji ni u trećem pokušaju nije uspio da dobije set protiv najboljeg na svijetu. Ovog puta, na Rod Lejver Areni - 6:1, 6:2, 6:3.



Protiv Štepaneka, 34-godišnjeg češkog veterana, Đoković ima skor 7:1 i samo jedan poraz koji datira još iz 2006. godine i turnira u Roterdamu. Nema sumnje da će i u tom duelu Srbin biti izraziti favorit, a ako ne bude iznenađenja u osmini finala mogao bi da se sastane sa još jednim Čehom, ali mlađim i bolje plasiranim, (5) Tomašom Berdihom.

Herison je samo sredinom trećeg seta, iako sa brejkom zaostatka, pravio kakve-takve probleme Đokoviću, ali i to nije dugo trajalo.

Đoković, šampiona Australijan Opena iz 2008, 2011. i 2012. godine, ne može prije finala da se sastane ni sa (2) Rodžerom Federerom, ni sa (3) Endijem Marejom. Najteži rivali na putu ka trećem uzastopnom finalu mogli bi da mu budu (5) Berdih i kasnije (4) David Ferer.

Na putu do Đokovića, Štepanek je pobijedio našeg Viktora Troickog u prvom kolu (5:7, 4:6, 6:3, 6:3, 7:5), a potom i Felisijana Lopeza iz Španije (6:2, 6:2, 6:4).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC