• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arena Sport: NHL, Super Bowl, Pro Bowl...

Gotov je štrajk, kreće nova NHL sezona, a bliže nam se i dva spektakla u američkom fudbalu: Super Bowl i Pro Bowl!

 Arena Sport: NHL, Super Bowl, Pro Bowl...  Izvor: MONDO

Arena Sport ponosno najavljuje neke od najboljih proizvoda američkog sporta.

Uživo!

Dok su mnogi mislili da je led otopljen i da se neće začuti škripa klizaljki u dvoranama širom SAD i Kanade, dogodio se preokret: završen je štrajk u NHL, vlasnici klubova i igrači dogovorili su se oko raspodjele novca, pa će s malim zakašnjenjem početi nova sezona.

Arena Sport, od 19. januara do 27. aprila prenosiće pet utakmica nedjeljno, direktno, a kada 30. aprila počne plej-of, do kraja juna ljubitelji hokeja u Srbiji i regionu uživaće u borbi za cijenjeni "Stanley Cup".

Titulu brane Los Anđeles Kingsi, koji su prošle sezone pokazali da u američkom hokeju najrijeđe pobjeđuju favoriti, znatno manje nego što je to slučaj u NBA ili NFL.

A, kad smo kod NFL, ima li većeg spektakla od Super Bowl i Pro Bowl mečeva?

Ono najvažnije je svakako veliko finale sezone, 47. Super Bowl, koji je zakazan za 3. februar u Nju Orleansu, na stadionu Sejntsa. Prije toga, takođe uživo na Areni Sport, 20. januara očekuju nas dva finala konferencija AFC i NFC, kada ćemo i saznati učesnike Super Bowla.

U finalu Američke fudbalske konferencije sastaju se Nju Ingland Petriotsi i Baltimor Rejvensi (početak u 00.30), dok se u Nacionalnoj fudbalskoj konferenciji za titulu bore Atlanta Falkonsi i San Francisko Fortinajnersi (početak u 21.00).

Uoči Super Bowl spektakla, gledaoce očekuje emisija iz studija Arene Sport i snimak prošlogodišnjeg finala u kojem su Njujork Džajantsi dobili Petriotse.

Sedam dana ranije, 27. januara svojevrsni NFL All Star, nazvan Pro Bowl, biće odigran na starom mjestu - na egzotičnim Havajima, u Honoluluu.

Ovo su dani, kada Evropa ne spava, zbog koga se Azija ranije budi, zbog koga je Amerika na nogama. Dan kasnije planeta priča samo o tome.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC