• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanovski: Vraća mi se uloženo

Bojana Jovanovski najavila da će protiv Sloun Stivens ostati maksimalno koncentrisana na svoju igru i tako probati da ode u četvrtfinale.

 Jovanovski: Vraća mi se uloženo  Izvor: MONDO

Lijepo se žrijeb Australijan opena "otvorio" Bojani Jovanovski.

Uradila je svoj dio, pobijedivši Šafarovu i u subotu Date Krum (6:3, 7:6), a nagrada joj je meč osmine finala sa talentovanom, ali neafirmisanom Amerikankom Sloun Stivens.

Ako se zna da je umjesto nje mogla da je sačeka Petra Kvitova, nema dileme da će Bojana u ponedeljak imati šansu da dodatno popravi najbolji rezultat karijere na grend slem turnirima.

"Iako ću prvi put igrati u osmini finala jednog grend slema, želim da i u naredni meč uđem bez opterećenja i maksimalno koncentrisana samo na igru. Jedino tako ću biti u stanju da odem još korak dalje", izjavila je Bojana.

Ona je tokom cijele prošle godine imala dosta problema, nikako ne uspijevajući da uđe u formu i veže više od dvije pobjede (osim na turnirima nižeg ranga).

Utoliko je sada srećnija zbog plasmana među 16 na jednom od najvažnijih turnira.

"Pobjeda nad Date Krum, a naročito način na koji sam do nje došla, doprinijeće dodatnom porastu samopouzdanja pred naredno kolo, ali i nastavak sezone. Presrećna sam što vidim da su stvari na kojima sam naporno radila u pripremnom periodu donijele napredak u mojoj igri".

Bojana je takođe iskoristila priliku da oda poštovanje japanskoj teniserki, koja u 43. godini prkosi biologiji i uspješno se nosi sa znatno mlađim rivalkama.

"Kimiko Date je u Melburnu prikazala sjajnu igru i ogromnu energiju, čime samo može da inspiriše sve nas, mlađe igračice".

(MONDO, foto: FoNet/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC