• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Stanić najavio oproštaj ili pauzu

Srbija bi na narednom velikom takmičenju mogla da nastupi bez jednog od najboljih golmana današnjice.

  Darko Stanić najavio oproštaj ili pauzu  Izvor: MONDO

Meč protiv Španije u osmini finala Svetskog prvenstva mogao bi da bude posljednji u dresu nacionalnog tima za Darka Stanića.

Prvi čuvar mreže "orlova" dan poslije poraza od Slovnije saopštio je novinarima da mu je potreban odmor i da je na Mundijal došao nespreman.

"U prethodnih godinu i po dana bio sam izuzetno opterećen obavezama u klubu i reprezentaciji. Od pritiska i odgovornosti nikada nisam bježao, ali fizički ne mogu više da izdržim", kaže "ministar odbrane" i priznaje:

"U Španiju sam došao nespreman, što je rezultiralo povredom leđa. To se manifestovalo na najslabijoj karici organizma, tu je puklo. Razočaran sam što nisam mogao da pomognem na pravi način. To je sport. Razočaran sam i što je ovo Svjetsko prvenstvo u mojim planovima bilo i poslednji pokušaj naše generacije da napravimo veliki rezultat. Ostaje utakmica sa Španijom, naravno da se nećemo predati. Moramo da budemo maksimalno motivisani, makar zbog nas samih…".

Posljednji pokušaj vaše generacije?

"Moram da odmorim. Da li je to konačan rastanak ili odmor od godinu, dve, ne znam. Nemam motivaciju ako ne vidim da reprezentacija ima osnove da napravi rezultat. Onda neka šansu dobiju mlađi igrači, neka se uigravaju, neka neki drugi dođu da igraju. Ako možemo da napravimo rezultat, tu sam. To je bio i cilj na ovom prvenstvu. Ne mogu reći da ću otići iz reprezentacije, možda odmorim godinu, dve. Sigurno će mi jedan odmor bidi potreban. U narednih mjesec, dva ću doneti odluku", rekao je 34-godišnji Stanić.

(Izvještač MONDA iz Saragose Vladimir Sukdolak, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC