• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Ljubuški trio može u Borac m:tel!

Registraciona komisija RS BiH odlučila da rukometaši Izviđača, Dejan Malinović i braća Senjamin i Benjamin Burić, mogu preći u Borac m:tel.

 RUKOMET: Ljubuški trio može u Borac m:tel! Izvor: MONDO

Ali, uz obavezu Banjalučana da Ljubušacima uplate obeštećenje u ukupnom iznosu od 11.250 KM.

Međutim, prema pisanju banjalučke štampe, čelnici "skauta" će se žaliti jer smatraju da nije ispoštovan ugovor sa igračima u kojem stoji da klub koji želi da ih angažuje mora Izviđaču da namiri iznos koji je plaćen kada kada je trio dolazio u Ljubuški. A to je još 20.000 KM, jer su braća Burić Maglaju plaćeni 15.000, dok je na račun Malinovićevog Cepelina "leglo" 5.000 KM.

I dok se to ne riješi, njih trojica već uveliko treniraju sa novim saigračima, a trener crveno-plavih Zoran Trninić, ističe kako će okosnicu njegovog tima na proljeće praktično sačinjavati juniroski reprezentativci BiH.

"Sa njima smo dobili onu pravu igračku širinu pa ćemo sada u rotaciji imati veliki broj kvalitetnih igrača. Samim tim i naša bi igra morala biti tečnija i sa mnogo manje oscilacija nego što je to bilo jesenas", rekao je Trninić za "Press RS".

Strateg Banjalučana ponavlja kako će za Borac m:tel nastupi u SEHA ligi i dalje služiti isključivo za uigravanje tima i sticanje neophodnog iskustva za ono što crveno-plave očekuje na kraju sezone.

"Rezultat nije primaran, ali bi bilo jako lijepo i dobro kada bi on bio bar malo bolji nego u prvom dijelu. Naravno, sve što u narednim mjesecima budemo radili, služiće isključivo u svrhu glavnog cilja, ostvarenja što boljih rezultata u Kupu BiH i Ligi za prvaka. Tada bi ova ekipa trebalo da dostigne top-formu i pokaže stvarnu vrijednost", naglasio je Trninić.

Dolaskom pomenutog trojca Banjalučani su mnogo dobili na kvalitetu, a jedina dilema za sada je status Nemanje Bezbradice, koji je već duži period registrovan i kao igrač Prijedora.

"On uopšte nije sporan za nastupe u SEHA ligi, ali postoje neke dileme vezane za nerazjašnjene propise u BiH prema kojima on možda ne bi imao pravo da za nas nastupa u domaćim takmičenjima", zaključio je trener Borca m:tel.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC