• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizan ide u Oradeu po bodove

Crno-bijeli optimisiti pred srijedu i gostovanje u Rumuniji u osmom kolu Grupe D Lige šampiona.

 VATERPOLO: Partizan ide u Oradeu po bodove Izvor: MONDO

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao da je ekipa napravila ogroman napredak u odnosu na početak sezone i najavio pohod na tri boda u Oradei, koji bi mogli mnogo da znače u borbi za prvo mjesto u Grupi D Lige šampiona.

"Prvi dio sezone smo počeli traljavom utakmicom protiv Galatasaraja, ali od tada je vidljiv veliki pomak, kako u igri, tako i u rezultatima. Hoćemo da nastavimo tim putem i u Rumuniji, bez obzira na sve pehove sa povredama koje imamo ove sezone", rekao je Vujasinović na konferenciji za novinare na Banjici.

On je kazao da je Nikoli Dedoviću prošlog vikenda u prvenstvenoj utakmici sa Beogradom slomljen nos i da će ga mijenjati Nemanja Vico. Podsjetio je, takođe, da u ekipi od ranije zbog zdravstvenih problema nema Petra Filipovića i Uroša Čučkovića.

"Ovdje smo jedva pobijedili Oradeu. Radi se o čvrstoj ekipi koja ima dosta reprezentativaca Rumunije, a jedna od njihovih glavnih karakteristika je da mnogo čvršće igraju kod kuće nego na strani. Ipak, poslije svega što nam se dešavalo u prvom dijelu sezone, spremni smo za ovakav meč i imamo čemu da se nadamo", zaključio je Vujasinović.

Predsjednik kluba Aleksandar Šoštar istakao da je Partizan igrama na završnom tuirniru Kupa Srbije i u prošlom kolu Lige šampiona protiv Segedina pokazao da ima veliki potencijal.

"Način na koji igramo i radimo je pokazatalj da idemo pravim putem, onako kako svi to želimo od Partizana. Za nas je svaki meč u Evroligi odlučujući i zato je pobjeda nad Segedom bila veoma važna. Bez ozbira na nedaće i pehove, Partizan u svaki meč ulazi sa najvećim ambicijama", poručio je Šoštar.

Poslije sedam odigranih kola crno-bijeli su drugi na tabeli sa 10 bodova, pet manje od vodećeg Segeda. Igrači Partizana u prethodnim mečevima ostvarili su tri pobjede i po jedan remi i poraz.

"Prevazišli smo sve probleme koje smo imali, Oradea je jaka ekipa, ali ako ponovimo partije iz Kupa i protiv Segeda, ne bi trebalo da imamo problema u Rumuniji", rekao je Đorđe Tanasković.

Optmista pred put u Rumuniju je i prvotimac Marko Matović.

"Očekuje nas teška utakmica, videli smo u mečevima Kupa Srbije da možemo da igramo protiv najjačih. Ne osvrećemo se na problem sa povredama, ai idemo po tri boda u Oradeu", rekao je Matović.

Utakmica osmog kola D grupe Lige šampiona Oradea - Partizan na programu je u srijedu od 19 sati u Rumuniji.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC