• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolaković: Odigrali smo sjajno

Reprezentacija Srbije uspešno je okončala prvu fazu završnog turnira Svetske lige i u polufinalu protiv Rusije očekuju da nastave taj niz.

 Kolaković: Odigrali smo sjajno Izvor: MONDO

Odbojkaši Srbije maksimalnim učinkom stigli su do polufinala završnog turnira Svetskog lige.

Posle startne pobede nad SAD, Srbi su slavili sa 3:0 i u drugoj utakmici grupe F protiv Poljske na turniru u Rio de Žaneiru i zasluženo osvojili prvo mesto u grupi.

Posle plasmana među četiri najbolje ekipe i duela sa Rusijom, koja je zauzela drugu poziciju u grupi E, najiskusnijih igrač reprezentacije Andrija Gerić istakao je da je ekipa od početka do kraja meča igrala dobro.

"Poljaci su odigrali dosta slabo. Imamo dosta šanse da pobedimo Rusiju, koja ima određenih prihičkih problema. Svaka pobeda je važna. Sa Poljacima imamo negativni skor, tako da je bitno što smo to prelomili i mislim da ćemo lakše s njima igrati u budućnosti", rekao je Gerić.

Reprezentativac Srbije Ivan Miljković naglasio je da je ekipa odigrala "dosta dobro u prva dva seta".

"Protiv Rusije nas očekuje velika borba", zaključio je Miljković i dodao da je nedopustivo što se selekcija Japana pojavila na završnom turniru Svetske lige za drugom postavom, jer to, kako je rekao "ruši odbojku".

Selektor Igor Kolaković bio je zadovoljan kako je igrala njegova ekipa.

"Igrali smo na pobedu, sjajno. Ukoliko budemo sa ovom koncentracijom igrali protiv Rusa, mislim da možemo da se upustimo u veliku borbu za finale", rekao je Kolaković.

Prema njegovim rečima, posle vođstva od 2:0 nije bilo potrebo da se iskusniji igrači "troše", ali su i mlađi igrači odigrali odlično.

"Rusi su veliki protivnik. Za nas su veliki izazov. Daćemo sve od sebe. Znamo da je to kvalitetna ekipa, fizički dominantna, ali znamo da možemo da odigramo dobar meč sa niima i da probamo da ih pobedimo", rekao je Kolaković.

Duel protiv Rusije srpska reprezentacija igra od 18.15 časova, dok će se u drugom polufinalu sastati SAD i domaćin Brazil.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC