• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLOGA: Nema uprave, nema treninga

Iako su rukometni klubovi u BiH već počeli sa odigravanjem prijateljskih mečeva i uigravanjem ekipa za nastavak sezone, Dobojlije su još na odmoru.

 SLOGA: Nema uprave, nema treninga Izvor: MONDO

Šef stručnog štaba Sloge Aleksandar Dugić objašnjava da se čeka rasplet oko izbora novog predsjednika upravnog odbora, koji bi na tom mjestu nasledio dosadašnjeg prvog čovjeka kluba Zorana Blagojevića.

"Još uvijek, nažalost, nismo počeli sa pripremama jer očekujemo skupštinu kluba i izbor novog rukovodstva. Ti ljudi bi potom trebalo da sjednu sa igračima na koje računam da će ostati i u proljećnom dijelu sezone i ponude adekvatna rješenja, kako bismo imali jasnu situaciju", kaže Dugić za "Press RS".

Tim koji se okitio šampionskom titulom još jesenas je pretrepio znatne promjene, a trend osipanja igrača nastavio se i tokom nedavno završenog zimskog prelaznog roka.

"Ispisnice su uzeli Peđa Dejanović, Slaven Šijaković i Goran Biljaka i oni više nisu članovi Sloge. Inače, stav uprave je bio da ko god želi može da ode, ali osim njih trojice niko nije tražio raskid ugovora ili ispisnicu. Što se tiče evenutalnih pojačanja, o njima za sada ni ne razmišljam! Kao prvo, prelazni rok u BiH je završen, a dok ne dođe novo rukovodstvo i ne vidimo situaciju ne možemo ništa da planiramo oko angažovanja igrača sa strane. Osim toga, očekujemo da se novi čelnici izjasne i o našim ambicijama i ciljevima u nastavku sezone. Svakako, prioritet nam je stabilizacija kluba na svim nivoima, ali moramo da vidimo kakve su ambicije u Kupu BiH i Ligi za prvaka", zaključio je Dugić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC