• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Momir Ilić: Zbogom...

Kapiten rukometaša Srbije izjavio da sigurno neće nastupati na Evropskom prvenstvu u Danskoj sljedeće godine.

 Momir Ilić: Zbogom... Izvor: MONDO

Momir Ilić se povlači iz nacionalnog tima, to je sigurno, jer neće nastupati na narednom Evropskom prvenstvu, ali ostaje pitanje da li to znači i definitivno zbogom "orlovima".

"Srbiji nikad ne mogu da kažem ne, veliki sam patriota, ali sigurno neću igrati na Evropskom prvenstvu dogodine. Već sam razgovarao sa selektorom Vukovićem i predsjednikom saveza Marjanovićem, rekao sam šta planiram, nagovestio sam to i ranije. Ali, prije svega toga bitna stavka je i plasman u Dansku. Za to su nam potrebne još dvije pobjede u mečevima sa Austrijom. Razmisliću još mjesec, dva i vidjeti da li ću pomoći reprezentaciji da to ostvari", izjavio je za "Žurnal" Ilić.

Iskusni rukometaš ističe da je umor učinio svoje.

"Uvijek sam sa ponosom igrao za Srbiju, nekad malo slabije, ali se trudio da to bude uvijek najbolje što u datom trenutku mogu. Zbog mog zdravlja, ipak sam sedam godina u Bundesligi, moram malo da se odmorim. A, vrijeme je i da mlađi preuzmu odgovornost, dobiju priliku da se razviju u vrhunske igrače".

Glave su se "ohladile" nekoliko dana nakon eliminacije sa SP. Još uvijek najteže padaju porazi od Poljske i Slovenije koje su "orlove" preskupo koštali.

"Problem je bio u našim glavama", rekao je Ilić, ali i istakao da atmosfera u timu nije bila problem, iako je bilo nekih oprečnih izjava selektora da ne štima sve kako treba i da ne postoji obostrano povjerenje.

"Nikad nismo imali tako dobru atmosferu, to nikad nije ni dovođeno u pitanje. Svi bili tužni što smo izgubili, a kad se gubi puls je na dvjesta, riječi se ne biraju. Na sastanku nam je selektor rekao da nije tako mislio…", rekao je Ilić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC