• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Srbija bez Tipsarevića u Belgiji

Reprezentativac Srbije zbog povrede stopala otkazao učešće u prvom kolu Dejvis kupa, koji tim Bogdana Obradovića igra početkom februara u Šarlroi.

 DK: Srbija bez Tipsarevića u Belgiji Izvor: MONDO

Janko Tipsarević neće moći da pomogne svojim saigračima na startu takmičenja u Svjetskoj grupi Dejvis kupa ove sezone.

Deveti igrač svijeta otkazao je nastup u Belgiji zbog povrede stopala koju je zadobio u četvrtom kolu Australian Opena, protiv Nikolasa Almagra.

Odluku da se povuče sa meča protiv selekcije Belgije, Janko Tipsarević je svojim saigračima iz reprezentacije, kao i selektoru Bogdanu Obradoviću, saopštio nakon konsultacija sa ljekarom i svojim stručnim timom.

"Veoma sam razočaran i tužan što sam po prvi put nakon četrnaest godina kontinuiranog igranja za Dejvis kup reprezentaciju Srbije prinuđen da se zbog povrede povučem iz tima sa kojim sam doživio najljepše trenutke u karijeri. Do posljednjeg trenutka sam se nadao da će nešto da se promijeni i da ću biti u stanju da i u meču protiv Belgijanaca dam sve od sebe i pružim svoj maksimum kao što sam to uvijek radio za reprezentaciju Srbije", izjavio je Tipsarević.

"Teško mi je, ali šta da se radi, ovakve stvari se dešavaju i kad im se najmanje nadaš", istakao je drugi reket Srbije.

Tipsarević vjeruje da će Srbija, na duelu koji će se igrati od 1. do 3. februara u Šarlroi, trijumfovati i izboriti plasman u naredno kolo.

"Srbija ima fenomenalan tim i u singlu i u dublu, imamo svjetskog broja jedan, Novaka Đokovića, koji je u sjajnoj formi, Viktora Troickog, koji je najbolje mečeve u karijeri odigrao upravo za reprezentaciju Srbije, i Nenada Zimonjića, jednog od najboljih dubl igrača na svijetu i siguran sam da je Srbija i bez mene svakako favorit za prolazak u naredno kolo", rekao je Janko.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC