• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLIVANJE: Počeo treći miting u Banjaluci

Treći Međunarodni miting "Akvana svim 2013" na kojem se okupilo više od 350 plivača iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije počeo je u Banjaluci.

 PLIVANJE: Počeo treći miting u Banjaluci Izvor: MONDO

Ovu sportsku manifestaciju, organizovanu povodom trećeg rođendana Gradskog olimpijskog bazena, otvorila je zamjenik gradonačelnika Banjaluke Jasna Brkić.

Brkićeva je napomenula da je Banjaluka grad sporta i da su najbolji i najtalentovaniji sportisti u prošloj godini bili plivači za koje je rekla da su budućnost sporta u tom gradu.

"Kroz ovaj prekrasni sportski objekat prošlo je 100.000 plivača i vaterpolista i 50.000 rekreativaca, a mnoga djeca iz osnovnih škola prošla su besplatnu školu plivanja u okviru projekta žAkvanež, što je neprocjenjivo", istakla je Brkićeva.

Ona je istakla da odlične uslove za treniranje u ovom bazenu potvrđuju gostovanja vrhunskih plivača i vaterpolista iz regiona koji su se tu pripremali za takmičenja.

Grad će, kako je navela Brkićeva, podržati razvoj plivačkog i vaterpolo sporta i pratiti realizaciju budžeta. Prema njenim riječima, ako uslovi dozvole moguće je napraviti rebalans i omogućiti dodatna sredstva za rad Gradskog olimpijskog bazena.

Direktor "Akvane" Rajko Radovanović rekao je da ovaj bazen nije ništa izgubio od svoje ljepote i funkcionalnosti ni poslije tri godine, što su potvrdili i brojni plivački i vaterpolo asovi koji su se pripremali na njemu.

"Olimpijski bazeni se obično prvih godina zapuste, jer su komplikovani i skupi za održavanje. Nama se to nije desilo i ponosni smo na tu činjenicu", dodao je Radovanović.

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC