• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATP: Rodžer pada u Sinsinatiju?

Ukoliko Nadal osvoji Masters u Torontu, već krajem sledeće nedelje u Sinsinatiju, moglo bi da dođe do kraja Federerove dugogodišnje vladavine.

 ATP: Rodžer pada u Sinsinatiju?  Izvor: MONDO

Rafael Nadal nikada nije bio bliži Rodžeru Federeru... Najdominantnija vladavina jednog tenisera u istoriji sporta, duga 234 nedelje, od februara 2004. godine, mogla bi da bude okončana krajem sledeće nedelje po završetku Mastersa u Sinsinatiju.

Ukoliko Nadal osvoji Rodžers kup u Torontu, gde će u noći između subote i nedelje igrati polufinale protiv Endija Mareja, u ponedeljak će razlika između dvojice tenisera iznositi svega 300 ATP poena. Istog dana počeće Masters u Sinsinatiju, gde bi novim posrtanjem, Federer mogao da izgubi krunu...

Nema sumnje, Nadal je trenutno najdominantniji teniser sveta. Nalazi se u seriji od 27 uzastopnih pobeda, još od Mastersa u Hamburgu, posle čega je osvojio Rolan Garos, Kvins i Vimbldon. Jedini poraz u poslednjih 39 mečeva, Španac je doživeo u prvom kolu Mastersa u Rimu, koji je prethodio Hamburgu, a bio na programu posle Monte Karla i Barselone, gde je takođe Nadal bio pobednik.

Dakle, Rafa je osvojio sedam od poslednjih osam turnira, na kojima je nastupio!

Ipak, Španac tvrdi da je on i dalje samo drugi igrač sveta.

"Kako se osećam? Osećam se kao učesnik polufinala Mastersa u Torontu. Trenutno sam ovde, a ovde se igra kvalitetan turnir, ne? Osećam se kao neko ko želi da pruži maksimum protiv Endija (Mareja). Toliko...", uskratio je novinare odgovora na pitanje da li računa da će uskoro postati svetski Broj 1.

"Imam priliku da osvojim titulu u Kanadi. To je moj cilj. Ništa drugo. Ranking kaže da sam Broj 2 i osećam se kao Broj 2", dodao je Nadal.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC