• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolaković: Veličanstveno!

"Čeka nas, ipak, izuzetno težak meč protiv SAD, koja je pobedom protiv Brazila potpuno povratila samopouzdanje", ocenio je Kolaković.

 Kolaković: Veličanstveno! Izvor: MONDO

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković istakao je da je njegova ekipa u pobedi nad Rusijom u polufinalu Svetske lige pružila veličanstvenu igru.

"Igrali smo zaista veličanstveno. Kao i do sada, krasila nas je velika upornost. Sasvim smo zasluženo stigli do finala, pre svega zbog igre i želje koju pokazujemo", rekao je Kolaković posle pobede od 3:0 (25:19, 25:19, 25:23).

Srbija će u nedelju (17.30) u finalu igrati protiv SAD, koja je iznenadila domaću selekciju Brazila i pobedila je sa 3:0 (25:23, 25:22, 27:25).

"Čeka nas, ipak, izuzetno težak meč protiv SAD, koja je pobedom protiv Brazila potpuno povratila samopouzdanje", ocenio je Kolaković, a sa njim su se složili i reprezentativci.

"Neće biti lako kao u prvom duelu. Amerikanci su iskusna ekipa, koja zna da igra ovakve utakmice. Međutim, ovako dobre igre daju nam pravo da budemo puni samopouzdanja", oprezan je srednji bloker Novica Bjelica.

Libero Marko Samardžić izjavio je da jedva čeka finale i dodao da, što se njega tiče, ono može odmah i da počne.

"Moramo da budemo pametni, da ne mislimo o toj utakmici kao o finalu, već da budemo koncetrisani na svoje zadatke, na ono što treba da radimo. Imamo veliko šanse za zlato, ali finale je finale, a Amerikanci će biti rasterećeniji", naveo je Samardžić.

Primač Bojan Janić ocenio je da će finale sa SAD za Srbiju biti istorijska šansa da osvoji Svetsku ligu, što joj do sada nije uspevalo.

"Čeka nas finale, verujem da imamo istorijsku šansu za zlato. Treba, ipak, da zaboravimo prethodni meč sa Amerikancima i u poslednji meč u Rio de Žaneiru uđemo sa puno samopouzdanja i agresivnosti", istakao je Janić.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC