• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ITF: Teren u Belgiji je loš, ali bezbjedan

Međunarodna teniska federacija (ITF) poslije provjere terena u Šarlroi dala "zeleno svjetlo" za odigravanje meča Belgija - Srbija.

 ITF: Teren u Belgiji je loš, ali bezbjedan  Izvor: MONDO

Srpski teniseri i selektor Bogdan Obradović požalili su se da je šljaka koja je postavljena u dvorani Spiroudom u Šarlroi "katastrofalna" i da bi bio veliki rizik igrati mečeve protiv selekcije Belgije na terenu koji nije dobar.

Srpski tim žestoko je podigao glas protiv loše postavljene podloge, pa su domaćini od juče popodne maksimalno prionuli na posao kako bi se teren popravio.

Komisija Međunarodne teniske federacije, na čelu sa stručnjakom sa Rolan Garosa, tokom prijepodneva je izvršila inspekciju terena i donijela odluku da je poslije sređivanja podloga bezbjedna za odigravanje duela, iako još uvijek nije u najboljem stanju.

To znači da će zakazani duel Srbije i Belgije početi od 14 časova, kako je i predviđeno.

Konačni sud mogao bi da uslijedi poslije treninga Viktora Troickog i najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, koji su poslije komisije izašli na teren u Spirodomu.

"Tokom noći su organizatori uradili dosta toga, jutros teren izgleda kudikamo bolje nego juče. Nezavisni stručnjak sa Rolan Garosa je izvršio inspekciju i rekao da je teren ok. Belgijanci sada treniraju, a poslije njih i mi, vidjećemo kako će proći. Kako sada stvari stoje, duel će moći da se igra", izjavio je direktor Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić.

Susret Belgije i Srbije trebalo bi da otvore Viktor Troicki i David Gofan, a nakon tog meča i da uslijedi duel Novaka Đokovića i Olivijea Rohusa.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC