• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer: Ne ludujem zbog prvog mesta

Švajcarac tvrdi da nije zabrinut što mu se drma svetski teniski tron i što Nadal ima priliku da ga "svrgne" u Sinsinatiju.

 Federer: Ne ludujem zbog prvog mesta Izvor: MONDO

Rafael Nadal ne mora čak ni da osvoji turnir u Sinsinatiju, koji se igra ove nedelje, pa da sa svetskog teniskog trona svrgne "kralja".

Posle trijumfa u Torontu, Špancu je dovoljno da se domogne finala i sigurno će postati novi "broj 1", čak i ako Federer osvoji trofej.

Ipak, Švajcarac tvrdi da nije zabrinut. On je u Torontu eliminisan već u drugom kolu od Francuza Žil Simona iako je osvojio prvi set.

"Osećam se dobro i koncentrisan sam, ali ne na Rafu, koji igra sjajno i ima fantastičan niz pobeda, jer je u drugom delu kostura turnira u Sinsinatiju", izjavio je Federer.

Teniser koji je na čelu ATP karavana već 234 nedelje (i biće makar još jednu) uverava da je staložen pred nova iskušenja.

"Pritisak uvek postoji, jer ja uvek očekujem pobede i trofeje. Tako je već četiri-pet godina i to nije ništa novo iako mi je sada prva pozicija ugrožena. Ja ipak gledam šire, treba da budem spreman za mečeve, a ne da ludujem oko mesta na listi. Svestan sam da se o tome mnogo priča, a i Rafa zaslužuje takav tretman", podvukao je Rodžer Federer.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC