• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan: Protiv Špandaua sve zavisi od nas

"Igramo kod kuće i Nijemcima, kao i bilo kome drugom ko dođe na Banjicu neće biti lako", izjavio vaterpolista crno-bijelih Dušan Mandić.

 Partizan: Protiv Špandaua sve zavisi od nas Izvor: MONDO

Vaterpolisti Partizana dočekuju u srijedu pred svojom publikom ekipu Špandau u devetom kolu grupe D Lige šampiona.

Srpski reprezentativac Dušan Mandić rekao je da očekuje tešku utakmicu, ali i trijumf crno-bijelih, koji su "gladni" pobjeda.

"Mladi smo i željni dokazivanja i što boljih rezultata, kako u Ligi šampiona tako i domaćem prvenstvu. Igramo kod kuće i ko god dođe na Banjicu neće mu biti lako", rekao je Mandić.

Nikola Dedović podsjetio je da najveći broj igrača Špandaua nastupa za reprezentaciju Njemačke, koja je u subotu u Novom Sadu izgubila od Srbije u okviru Svjetske lige.

"Najvažnije je to što igramo na svom bazenu, moramo da ispoštujemo dogovor iz svlačionice, ako to uradimo dobar rezultat će sigurno doći", poručio je Dedović.

Pomoćni trener crno-bijelih Uroš Stevanović poručio je da je meč sa Nijemcima važan, jer pobjeda obezbjeđuje drugo mjesto i ostavlja ih u trci za prvo mjesto u D grupi.

"Ostala su još dva kola do kraja, bitan nam je rezultat zbog krajnjeg plasmana. Dobro poznajemo Špandau, radi se o čvrstoj i disciplinovanoj ekipi, koja na momente igra grubo. U srijedu sve zavisi od nas. Vidi se da nam forma ide uzlaznom putanjom i nadamo se da ćemo nastavtii taj trend", rekao je Stevanović, koji je izašao pred novinare umjesto šefa stručnog štaba Vladimira Vujasinovića, koji je morao da prisustvuje sjednici Stručnog savjeta Vaterpola saveza Srbije.

U prvoj utakmici Partizan je pobijedio u Berlinu sa 13:10.

Poslije osam odigranih kola crno-bijeli imaju četiri pobjede i po jedan remi i poraz i sa 13 bodova nalaze se na drugom mjestu na tabeli, dva manje od vodećeg Segeda.

"Zacrtali smo smo jedan put na početku sezone i on se pokazao kao dobar, zbog toga smo sada gdje jesmo. Pobjeda nad Nijemcima nam garantuje drugo mjesto, a poslije toga nas čeka gostovanje u Istanbulu protiv Galatasaraja", rekao je predsjednik Partizana Aleksandar Šoštar.

On je pozvao navijače da dođu u što većem broju jer mlada ekipa zaslužuje podršku.

"Iako imamo mlad tim, naš način razmišljanja je takav da uvijek idemo na pobjedu, mada ne pamtim da je ekipa imala ovoliko problema sa povredama", dodao je Šoštar.

Utakmica između Partizana i Špandaua igra se u srijedu, od 18 sati, na Banjici.

(Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC