• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi: Nije važan Boisi, već da budemo spremni

Troicki i Zimonjić ocijenili da nije bitno što će sa SAD igrati u Ajdahu u četvrtfinalu Dejvis kupa, već da taj meč dočekaju u najjačem sastavu.

 Srbi: Nije važan Boisi, već da budemo spremni Izvor: MONDO

Srpski teniseri saznali su poslije žestoke borbe u Džeksonvilu da će u četvrtfinalu Dejvis kupa igrati protiv selekcije SAD.

Amerikanci su teškom mukom dobili Brazil (3:2), a zatim odredili da će Srbiju dočekati u Boisi, glavnom gradu Ajdaha.

"Nismo se nadali da ćemo igrati u gradu Boisi, u Ajdahu. Čuo sam za taj grad jer imaju koledž tim američkog fudbala, ali i dobar krompir... Nismo oduševljeni što ćemo ići tamo, malo je zabačen grad, daleko je, ali svejedno. Za nas je najvažnije da budemo svi na okupu", rekao je Viktor Troicki.

Nenad Zimonjić, takođe, je rekao da malo toga zna o narednoj destinaciji u Dejvis kupu, ali i istakao da izbor grada domaćina nije mnogo važan.

"O tom gradu u Ajadahu malo toga znam. Ono što je sigurno je da ćemo tamo doći nekoliko dana ranije, pa ćemo imati vremena da se adaptiramo, a na nama je da budemo spremni i da ostanemo zdravi, kako bismo nastupili u najjačem sastavu", rekao je najiskusniji teniser Srbije.

On je analizirao protivnika, ali i tim Srbije i istakao da su igrači oba tima od njihovog posljednjeg duela, u Beogradu, u prvom kolu 2010. godine, uglavnom napredovali na ATP listi.

"Napredovali su Amerikanci, ali i mi. Novak Đoković je najbolji na svijetu, Janko Tipsarević je deveti igrač planete, a Viktor i ja smo u odnosu na prethodni duel sa Amerikancima u Beogradu pali na listi. Kod njih je Džon Izner skočio od tada, Sem Kveri se vratio poslije povrede, i vjerujem da će ostati među 20 najboljih, možda im se i priključi i Mardi Fiš poslije povrede. Kada je riječ o dublu, imaju braću Brajan, koji su i dalje na prvom mjestu svjetske liste dublova... To će svakako biti težak meč, ali vidjećemo ko će biti u kakvoj formi tada, ko će nastupati u američkom timu, a nadam se da ćemo mi biti u najjačem sastavu", rekao je Ziki.

Četvrtfinalni duel Svjetske grupe Dejvis kupa, između SAD i Srbije igraće se od 5. do 7. aprila.

(MONDO, foto: TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC