• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal pobijedio!

Nekada najbolji teniser svijeta odigrao je zvanični meč poslije više od sedam mjeseci. "Nisam 100 odsto spreman, bol je i dalje tu".

 Nadal pobijedio! Izvor: MONDO

Nije ga bilo od eliminacije sa Vimbldona 28. juna, a čak i oni koji ga ne simpatišu, priznaće da je nedostajao!

Svjestan da bi tvrda podloga u ovoj fazi oporavka mogla biti pogubna po njegovo lijevo koljeno, otišao je čak u Čile, u Vinja del Mar, da počne povratak tenisu na omiljenoj šljaci.

Nadal je na turniru ATP 250 serije startovao u dublu, sa Huanom Monakom. Lako i brzo savladali su Čehe Františeka Čermaka i Lukaša Dluhija - 6:3, 6:2.

Trenutno peti teniser svijeta u srijedu kasno uveče po evropskom vremenu igraće i singl, protiv Argentinca Federika Delbonisa (128).

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam odigrao meč, makar i u dublu... Nisam 100 odsto spreman, za to će morati da prođe bar još nekoliko nedjelja. Bol je i dalje prisutan, ali trpeću dok ne prestane. Doktori su mi rekli da nema opasnosti od pogoršanja povrede. Ako se jednog dana pogorša i ako se ispostavi da ne mogu da igram na najvišem nivou, šta da radim", izjavio je Španac.

Pošto je ljetos izbjegao operaciju i još dužu pauzu, njegov cilj ovog proljeća je odbrana titule na Rolan Garosu, gdje je trijumfovao čak sedam puta.

U Vinja del Maru će se suočiti sa protivnicima koji bi ga obično "zapali" u prvom ili drugom kolu grend slem turnira.

"Rezultat ovde nije u prvom planu, važno je da odigram najbolje što mogu. Što više vremena provedem na terenu, to bolje".

Ako pobijedi Delbonisa, u trećem kolu će igrati protiv zemljaka Montanjesa ili Himeno-Travera. U polufinalu bi mogao da se sastane sa Žeremijem Šardijem, a u finalu upravo sa Monakom, koji mu je partner u igri parova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC