• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED: Srpkinje i bez Ane protiv Slovakinja!

Selektor Srbije potvrdio da Ivanovićeva zbog povrede ramena nije dobila ljekarsku dozvolu da nastupi na duelu prvog kola Fed kupa.

 FED: Srpkinje i bez Ane protiv Slovakinja!  Izvor: MONDO

Ženska teniska reprezentacija Srbije biće oslabljena na meču protiv Slovačke u prvom kolu Svjetske grupe Fed kupa.

Selektor Dejan Vraneš potvrdio je da poslije Jelene Janković, koja ima problema sa trbušnim mišićem, u timu neće biti ni Ana Ivanović, koja ima povredu ramena.

"Odluka ljekarske komisije je da Ana nije spremna da nastupi na duelu sa Slovačkom. Problem sa ramenim mišićem još nije saniran i, nažalost, na nju nećemo moći da računamo tokom ovog duela. Suvišno je pričati koliko nam ona znači u reprezentaciji, ali mislim da nije dobro za nju, ali ni za tim, da u slučaju povrede ne može da završi meč. Bolje rješenje je dati priliku igračicama koje su, prije svega, fizički spremne, da odigraju ceo duel", rekao je Vraneš.

Vraneš je naglasio da situacija u srpskom timu nije sjajna, jer je i Bojana Jovanovski prethodnih dana bila van trenažnog procesa zbog bolova u leđima.

"Bojana se stvarno trudi, trenira pod terapijama i pokušava da uđe u što bolju formu. Ona je i juče i danas radila, treniraće i sutra, i nadam se da će ta povreda leđa biti sanirana do vikenda. Ipak, ukoliko ona ne bude bila spremna do subote, nećemo moći ni na nju da računamo protiv Slovačke", rekao je selektor Srbije i dodao da će njegov tim, bez obzira u kom sastavu bude nastupao, dati maksimum na svakom duelu u želji da obezbijedi pobjedu.

Budući da su povrede desetkovale tim, Vraneš je morao da uputi naknadni poziv još jednoj teniserki. On se opredijelio da to bude talentovana juniorka Ivana Jorović.

Duel Srbije i Slovačke igraće se u subotu i nedjelje u niškoj hali Čair.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC