• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trojac "skauta" definitivno u Borcu m:tel!

Izviđač je povukao žalbu na odluku Registracione komisije da obeštećenje za Dejana Malinovića, Senjamina i Benjamina Burića bude 11.250 KM.

 Trojac "skauta" definitivno u Borcu m:tel! Izvor: MONDO

Klub iz Ljubuškog je, nakon što je saznao odluku Registracione komisije Rukometnog saveza BiH, bio nezadovoljan visinom obeštećenja za pomenute igrače i najavio žalbu i kod Evropske rukometne federacije (EHF), objasnivši da Borac m:tel za ovaj transfer treba da izdvoji 96.201 KM.

U četvrtak je u Sarajevu održana sjednica Izvršnog odbora Rukometnog saveza BiH, na kojoj je jedna od tema bila žalba Izviđača, gdje je klub iz Ljubuškog obavijestio sve da je odustao od zvog zahtjeva.

"Preostalo je samo da Borac uplati Izviđaču obeštećenje u iznosu koji je odredila Registraciona komisija RS BiH i Malinović te braća Burić i biće registrovani za klub iz Banjaluke", rekao je Smajo Karačić, generalni sekretar RS BiH, prenose "Nezavisne novine".

Priliku da pokažu da će biti prava pojačanja za Borac m:tel braća Burići i Malinović imaće u petak (18 h) i subotu (12 h) u Našicama, gdje će Banjalučani odigrati dvije kontrolne utakmice s hrvatskim vicešampionom Nekseom.

Na tim susretima trener crveno-plavih Zoran Trninić neće moći da računa na Đorđa Ćelića, kojeg muči koljeno, i Nikolu Tešića, koji ima stomačni virus.

"Mi smo bili mirni jer su propisi bili na našoj strani. Ovim smo zaključili listu pojačanja jer sad imamo sastav koji smo željeli", kazao je Boris Đogo, direktor Borca m:tel.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC