• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED: Neizvjestan nastup Cibulkove u nedjelju

Selektor Slovačke rekao je da ne zna da li će u nedjelju moći da računa na svoju najbolju teniserku u Nišu.

 FED: Neizvjestan nastup Cibulkove u nedjelju  Izvor: MONDO

Slovačka se neočekivano susrela sa problemima na meču Fed kupa protiv Srbije u "Čairu". Dominika Cibulkova je, uprkos ubjedljivom vođstvu (6:4, 5:4), zbog ozbiljnog problema sa grčevima, morala da preda meč Vesni Dolonc u prvom kolu Fed kupa.

Selektor gostiju Matej Liptak izjavio je da nije siguran da li će Cibulkova biti u stanju da pomogne svom timu u nedjelju.

"Vidjeli smo mnogo dugačkih poena u drugom meču. Ipak, došlo je do povrede Cibulkove, sve se desilo veoma brzo. Mnogo mi je žao, igrala je baš dobro. Samo je bilo potrebno da dovrši meč. Nadam se da će biti u redu i da će biti spremna za sutra", kazao je Liptak na konferenciji za novinare u Nišu.

On je pojasnio da je sve počelo sa grčevima u nozi Cibulkove, koji su se kasnije proširili na cijelo tijelo, ali da još ne zna da li je to dovelo do teže povrede.

"U jednom trenutku je Dominika prišla našoj klupi i tražila da joj damo magnezijum koji se inače uzima u ovakvim situacijama. Ipak, izgleda da smo zakasnili sa tim", naveo je selektor Slovačke.

On je dodao da, ako to bude potrebno, u svom timu ima teniserke koje su spremne da zamijene Cibulkovu - Janu Cepelovu i Magdalenu Ribarikovu.

U prvom meču u nedjelju, od 12 časova, Cibulkova bi trebalo da igra protiv Bojane Jovanovski, a Danijela Hantuhova protiv Dolonc. U petom meču sastaće se dublovi Srbije i Slovačke. Najavljeni su Dolonc i Aleksandra Krunić protiv Ribarikove i Cepelove.

(MONDO, foto: Tanjug/Dragan Stanković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC