• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraneš: Žao mi je... Čekamo baraž

Selektor FED kup reprezentacije Srbije rekao je da mu je izuzetno žao što trud teniserki nije donio očekivani rezultat u duelu protiv Slovačke.

  Vraneš: Žao mi je... Čekamo baraž  Izvor: MONDO

Poslije prvog dana duela rezultat je bio 1:1 u pobjedama, ali su u nedjelju Slovakinje osvojile oba boda i obezbijedile plasman u narednu rundu, dok prošlogodišnjim finalistkinjama sada predstoji borba za opstanak u Svjetskoj grupi.

"Izuzetno mi je žao što sav naš trud, angažovanje i žrtve koje su igračice podnijele nisu dali očekivan rezultat. Hvala djevojkama na divnoj nedelji i veoma profesionalnom odnosu", rekao je Vraneš poslije poraza u niškom Čairu.

"Ostaje nam da sačekamo žrijeb i da pokušamo da ove godine podignemo na još viši nivo ovu atmosferu koju gradimo godinama i da ostanemo u Svjetskoj grupi", dodao je selektor.

Bojana Jovanvoski je poslije više od tri sata borbe izgubila od Jane Čelepove, koja je uspjela da preokrene iako je gubila 0:1 u setovima I 2:4 u drugom setu.

"Ne znam da li iko može bilo šta da prebaci Bojani. Ona 'vuče' svoje povrede još od Australije. Trudila se da ih sanira, ali nije uspjela u potpunosti i igrala je povrijeđena. Znali smo to, a ona je iskazala požrtvovanost, iako je rizikovala da se povreda pogorša. Zbog Fed kupa otkazala turnire u Dohi i Dubaiju, dugujemo joj sve čestitke i zahvalnost. Želim joj da se oporavi što prije, i da nastavi putem kojim je krenula ove godine ",

Debitantkinja u srpskom FED kup timu Vesna Dolonc pohvalila je atmosferu u ekipi i dodala da joj je žao što nije obradovala publiku trijumfom.

"Očekivala sam podršku, bila je zaista sjajna, navijači su napravili fantastičnu atmosferu. Žao mi što nisam osvojila i drugi bod za Srbiju. Naš timski duh je nevjerovatan. Kada ja igram, imam osjećaj kao da cijeli tim igra zajedno sa mnom", kazala je Dolonc.

Ona je dodala da je Hantuhova igrala sjajno i da joj nikako nije dozvoljavala da "uhvati" ritam.
Mečevi baraža za opstanak u Svjetskoj grupi FED kupa igraju se 20. i 21. aprila.

(agencije/MONDO, foto: Beta/Saša Đorđević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC