• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Janković: Ne zaslužujem vrh WTA

Srpska teniserka kaže da se posle povrede kolena još nije vratila u formu i da je u meču protiv Cibulkove odjednom osetila malaksalost.

 Jelena Janković: Ne zaslužujem vrh WTA Izvor: MONDO

Jelena Janković dogurala je samo do četvrtfinala turnira u Montrealu i tako drugu nedelju zaredom propustila šansu da smeni Anu Ivanović na prvoj poziciji WTA liste.

Srpsku igračicu je prošle nedelje u Los Anđelesu zaustavila Ruskinja Dinara Safina, a ovog puta Dominika Cibulkova, savladavši je rezultatom 7:5, 6:2.

"Prvo mesto u ovom trenutku nije toliko važno. Želim, pre svega, da ozdravim i vratim se u kondiciju. O plasmanu i ne razmišljam... Ako jednom stignem na vrh - odlično, ali sada nisam u najboljem stanju i ne zaslužujem tu poziciju", izjavila je Jankovićeva.

Kako objasniti podatak da je protiv devetnaestogodišnje Slovakinje vodila sa 5:1, a onda uzela samo dva od 14 gemova do kraja meča?

"Do 5:1 sam se osećala prilično dobro i udarci su mi bili sasvim zadovoljavajući. Onda sam se odjednom osetila iscrpljeno i potpuno izgubila koncentraciju. Očigledno je da mi treba još treninga da bih se vratila u formu posle povrede", rekla je Džej Džej.

U polufinalu Montreala sastaće se Cibulkova - Marion Bartoli i Safina - Viktorija Azarenka. Ko god da trijumfuje na ovom turniru, nameće se zaključak da je u ženskom tenisu zavladala totalna "anarhija" posle povlačenja Žistin Enan.

Ana Ivanović ne može se prepoznati nakon osvajanja Rolan Garosa, Jelena Janković se muči, Marija Šarapova je povređena, Kuznjecova i Čakvetadze bez ikakvog kontinuiteta, dok sestre Vilijams interesuju samo gren slem turniri...

Čeka se prava teniska kraljica.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC