• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana ide na Olimpijadu, verovatno i Troicki

Ana Ivanović takmičiće se na olimpijskom turniru, uprkos povredi palca desne ruke, saopštio je generalni direktor TSS Dušan Orlandić.

 Ana ide na Olimpijadu, verovatno i Troicki Izvor: MONDO

Najbolja teniserka sveta i Srbije Ana Ivanović takmičiće se na olimpijskom turniru, uprkos povredi palca desne ruke, saopštio je generalni direktor Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić.

Orlandić je rekao da je Ana posle eliminacije na turniru u Montrealu obavila lekarske preglede u Italiji koji su pokazali da nije u pitanju ozbiljniji problem.

"Ana ima povredu tetive, započela je neophodnu terapiju i nastaviće sa njom i u Pekingu. Ona bi, prema planu, već u sredu trebalo da nastavi sa treninzima za olimpijski turnir", izjavio je Orlandić za "Sportski žurnal".

Ana Ivanović krenuće u utorak, preko Minhena, za Peking, gde će joj se priključiti i ostali reprezentativci Srbije u tenisu.

Jelena Janković stići će u Kinu najkasnije u sredu, kao i Novak Đoković, Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić, koji će zajedno sa turnira iz Sinsinatija doputovati u Peking.

Orlandić je napomenuo da je i Viktor Troicki jednom nogom na olimpijskom turniru posle otkaza nekoliko igrača.

"Prema nezvaničnim informacijama Viktor bi trebalo da bude na turniru posle otkaza trojice, četvorice igrača, jer je prema prvobitnoj listi čekanja bio treći ispod crte. Kontaktirali smo ITF pre tri dana i oni nisu tada mogli da nam daju zvaničnu potvrdu. Ipak, mi smo sve pripremili za njegov put u Peking, rezervisali mu kartu i ako stigne pozitivan odgovor on će, preko Nemačke, odmah krenuti na Olimpijadu", rekao je Orlandić.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC