• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jasna nosila trobojku, ua reditelj!

Jasna Šekarić ponosno nosila srpsku trobojku, odbojkašice, fudbaleri i Jelena Janković pratili otvaranje na tv-u.

 Jasna nosila trobojku, ua reditelj! Izvor: MONDO

Dugo su izlazili sportisti raznih zemalja na teren stadiona u Pekingu, zvanog "Ptičije gnezdo" u tradicionalnom defileu na otvaranju Olimpijskih igara, a pred kraj smo konačno dočekali i srpski olimpijski tim.

Najuspešnija srpska olimpijka Jasna Šekarić predvodila je grupu srpskih sportista, ponosno noseći zastavu svoje zemlje. Obučena u belo, Jasna je bila na čelu kolone u kojoj su koračali srpski sportisti - devojke obučene u crvene kompletiće, a momci u teget majicama i belim pantalonama.

"Prolazak atletskom stazom ne može da se opiše rečima, to je nešto posebno. Čast je biti učesnik Olimpijskih igara, čast je osvojiti medalju, ali za sportistu je poseban događaj ako mu se poveri nošenje zastave na ceemoniji otvaranja", izjavila je uoči defilea Jasna Šekarić.

Srpski olimpijski tim izašao je na stazu olimpijskog stadiona kao 192. u svečanom defileu od 204 zemlje učesnice Igara u Pekingu.

U defileu nisu učestvovale odbojkašice Srbije i teniserka Jelena Janković. Odbojkašice su morale da ostanu u Olimpijskom selu, jer u subotu rano ujutro (po srednjeevrpskom vremenu) igraju sa Kazahstanom, pa je stručni štab odlučio da ne idu na ceremoniju, dok je Džej-Džej povređena. U defileu nisu bili ni fudbaleri koji su u Šangaju.

Srpski tim pozdravili su predsednik Srbije i šef srpske diplomatije Boris Tadić i Vuk Jeremić, koji je pokazivao tri prsta.

Na žalost, reditelj prenosa najmanje je prikazivao defile naših sportista na olimpijskom stadionu, tako da je bilo teško videti ko je sve u koloni.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC