• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVJETSKA LIGA: "Orlovi" kreću sa Kube

Objavljen kompletan raspored i satnica ovogodišnje Svjetske lige, prema kojem Srbija u okviru prvog vikenda B grupe gostuje u Havani.

 SVJETSKA LIGA: "Orlovi" kreću sa Kube Izvor: MONDO

Utakmice između Kube i Srbije biće odigrane 8. i 9. juna od 2.40 sati po našem vremenu. Srpski odbojkaši tokom drugog vikenda gostuju u Rusiji (14. i 15. jun od 17 sati, Kalinjingrad), a potom u Iranu (21. i 23. juna, od 14.30 sati).

U okviru četvrtog vikenda Srbija dočekuje Njemačku (29. i 30. juna od 20 sati, Niš), a zatim Italiju (6. i 7. jula od 20 sati, Novi Sad).

Odbojkaši Srbije, koji u B grupi Svjetske lige igraju sa Rusijom, Italijom, Kubom, Njemačkom i Iranom, do sada su 10 puta učestvovali na završnim turnirima tog takmičenja i osvojili sedam medalja - četiri srebrne (2003, 2005, 2008. i 2009) i tri bronzane (2002, 2004. i 2010).

Učesnici A grupe su Poljska, Brazil, SAD, Argentina, Francuska i Bugarska, dok će u C grupi igrati Holandija, Portugalija, Japan, Kanada, Finska i Južna Koreja.

Na završnom turniru Svjetske lige, od 17. do 21. jula u Mar del Plati, osim domaćina Argentine, igraće po dvije najbolje reprezentacije iz A i B grupe, kao i pobjednik C grupe.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC