• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dudaš promoviše najtežu disciplinu

Srpski višebojac dobio aplikaciju "Dudas Athletics", koja je dostupna i na "Gugl pleju", jednoj od najvećih svjetskih prodavnica.

 Dudaš promoviše najtežu disciplinu  Izvor: MONDO

Autor aplikacije "Dudas Athletics" je Aleksandar Hašović, a služi za bolje upoznavanje sa našim najboljim desetobojcem i njegovim sportom.

Svi zainteresovani tim putem mogu da se upoznaju sa disciplinom koju mnogi smatraju najtežom u sportu. Objašnjeno je kako se računaju poeni, koje discipline su kada na programu, koji su lični rekordi Mihaila Dudaša i koji rezultati su mu u kom trenutku neophodni za osvajanje novih medalja.

"Veoma mi je drago što je ovo prva aplikacija tog tipa na Androidovom plejstoru. Svaki put pred višeboj, otvaram nagradnu igru za pogođene bodove, pa vjerujem da će navijači uz ovu aplikaciju lakše doći do pravog rezutata i osvojiti neku od nagrada. Zahvalan sam Aleksandru Hašoviću na kreiranju fenomenalne aplikacije", rekao je "bronzani" u sedmoboju sa posljednjeg dvoranskog Evropskog prvenstva u Geteborgu.

Aplikacija "Dudas Athletics" urađena je na srpskom i engleskom jeziku.

Iz glavnog menija ulazi se u sedmoboj i desetoboj - dvije discipline u kojima se takmiči mladi sportista.

Pored brojnih opcija, tu je i spisak svih takmičenja na kojima će Dudaš učestvovati u ovoj sezoni, uz mogućnost živog praćenja rezultata putem tviter naloga @dudasathletics.

Mihail Dudaš ima 23 godine. Učestvovao je na Olimpijskim igrama u Londonu, kada je zbog zdravstvenog peha morao da odustane u situaciji kada se borio za visok plasman.

Bio je treći na omladinskom SP i treći na EP za mlađe seniore u desetoboju, dok je u zimus osvojio prvu medalju na velikim takmičenjima u sedmoboju.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC