• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VK RADNIČKI: A tražili smo strane sudije..

Povodom kažnjavanja igrača Radničkog sa dvije, odnosno jednom utakmicom neigranja, trener Dejan Udovičić izjavio je da postoje dupli aršini.

 VK RADNIČKI: A tražili smo strane sudije.. Izvor: MONDO

Disciplinska komisija Vaterpolo saveza Srbije suspendovala je kapitena kragujevačkog Radničkog Vanju Udovičića sa dvije, a Damira Burića jednom utakmicom u prvom meču finala plej-ofa koji je u subotu odigran u Beogradu.

"Do svega ovoga ne bi došlo da je prihvaćen prijedlog prije početka finala Kupa Srbije da mečeve sude međunarodni arbitri", rekao je Udovičić podsjetivši da su taj prijedlog u januaru iznijeli Partizan, Vojvodina i Radnički.

Udovičić je na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi Kragujevca rekao da ne želi da abolira svoje igrače od odgovornisti ni krivice, već samo da traži da se utvrdi da li je u "spornom dijelu meča postojalo 'mrtvo vrijeme'".

"Evidentno je da se na snimku vidi da je jedan sudija odlučio da meč nastavi, a da drugi arbitar nije, zbog čega je semafor prvo bio zaustavljem, a onda je pušten", rekao je Udovičić.

On je dodao da svako mora da snosi odgovornost za sve odluke donijete poslije meča.

Udovičić je rekao da je Radnički dobro odigrao utakmicu u Beogradu i da je trebalo da pobijedi u regularnom toku, ali je istovremeno čestitao Crvenoj zvezdi na pobjedi i rekao da nikako ne želi da omalovaži njihov uspjeh dešavanjima poslije meča.

Pomoćnik gradonačelnika za sport Kragujevca Jovan Pavlović Bojadžić je rekao da "odluka o kažnjavanju igrača Radničkog nije sportska, već administrativna".

"Riječ je o nastojanju 'centara moći' da se onemogući Radničkom da osvoji titulu koja je nadohvat ruke", rekao je Pavlović Bojadžić i dodao da će grad stati iza svih odluka kluba.

Crvena zvezda je u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa pobijedila Radnički 10:9 poslije produžetaka, a drugi meč igra se 4. maja u Kragujevcu.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC