• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić: Ne može ovako, mora bolje!

rener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je da je presrećan zbog plasmana na Fajnal for Lige šampiona, ali je nezadovljan igrom.

 Savić: Ne može ovako, mora bolje!  Izvor: MONDO

Crvena zvezda je u srijedu Beogradu izgubila od Segeda 10:11, međutim, plasirala se na završni turnir Lige šampiona pošto je u Mađarskoj pobijedila sa dva gola razlike - 7:5.

Trener crveno-bijelih Dejan Savić nije krio nezadovoljstvo igrom svog tima u revanšu.

"Presrećan sam zbog ovog uspjeha, ispisali smo novu stranicu istorije vaterpolo kluba Crvena zvezda. Ne možemo, međutim, nikako da budemo zadovoljni igrom u današnjem meču. Ako ovako budemo igrali protiv Radničkog (u finalu plej-ofa domaćeg prvenstva), ne piše nam se dobro", rekao je Savić poslije meča na bazenu SC Tašmajdan.

Fajnal for Lige šampiona igraće se u Beogradu 31. maja i 1. juna, a rival Zvezde biće Barseloneta ili grčki Vuljagmeni. Priliku da se nađe među četiri najbolje prilike ima i Partizan, koji će u četvrtak u Volgogradu braniti 11:6 iz prvog meča sa Spartakom. Pobjednik tog duela igraće sa Jugom ili Galatasarajem.

"Za mjesec dana nas očekuje veliki spektakl u Beogradu, pošto je Zvezda prvi put na Fajnal foru. Nadam se da će i Partizan sutra obezbijediti učešće tako da ćemo svi prirediti pravi spektakl za sve Beograđane i ljubitelje vaterpola"
, rekao je Savić.

Dvostruki strijelac protiv Segeda Duško Pijetlović kazao je da se nada da će ovaj uspjeh biti "odskočna daska" njegovom timu za dobre rezultate do kraja sezone.

"Presrećan sam... Nismo danas pobijedili jer je Seged odigrao veoma iskusno i čvrsto tokom cijelog meča, naročito na početku, a mi smo slabo počeli. Igra u odbrani nikako nije bila dobra, ali nam je forma u uzlaznoj putanji i mislim da je obezbijeđen plasman na Fajnal for odskočna daska za što bolje rezultate do kraja sezone", rekao je Pijetlović.

Crvena zvezda će 4. maja u Kragujevcu igrati protiv Radničkog drugi meč finalne serije prvenstva Srbije. Beograđani su u prvom duelu slavili poslije produžetaka 10:9.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC