• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković iznenada posjetio Prag

Najbolji teniser svijeta boravio je u srijedu kratko u Pragu na konsultacijama u Centru medicine kretanja češkog fizioterapeuta Pavela Kolarža.

 Đoković iznenada posjetio Prag  Izvor: MONDO

"Ne dajemo informacije o pacijentima koji to ne žele", rekao je Pavel Kolarž češkim novinarima ,čiju pažnju je dolazak Novaka Đokovića izazvao već na aerodromu.

Sa Đokovićem je u Prag došao i njegov trener Marijan Vajda, a čeki mediji prenose da su to vjerovatno bile konsultacije poslije povrede skočnog zgloba najboljeg tenisera svijeta prije mjesec dana.

Pavel Kolarž stekao je ugled kao ljekar vrhunskih čeških sportista, a brine se i o nacionalnoj teniskoj reprezentaciji. On je bio i u timu vrhunskih stručnjaka koji su liječili pokojnog predsjednika zemlje Vaclava Havela.

Jedan od najspektakularnijih uspjeha Kolarža bilo je liječenje teške povrede leđa češkog bacača koplja, višestrukog olimpijskog pobjednika Jana Železnog.

Češki fizioterapeut je, uprkos povredi, koja je od Železnog mogla da napravi invalida, uspio ne samo da da rehabilutuje vrhunskog bacača koplja već i da ga potpuno oporavi nakon čega se on okitio zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine.

"Izuzetan je zbog toga što je i sam bio sportista i osjeća pokret. Zna kako se u pokret uključuje tijelo. Izmišljao je za mene vježbe i sprave za vježbanje i na neki način je bio i moj trener", rekao je Železni o Kolaržu.

Novak Đoković poslije Praga će produžiti put Madrida, gdje ga od 5. maja očekuje turnir Masters serije. On je 2011. u glavnom gradu Španije osvojio titulu, dok je prošle sezone, na čuvenoj plavoj šljaci, poražen u četvrtfinalu.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC