• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole: Madrid, pa sve ostalo

Najbolji teniser svijeta kaže da ga trenutno zanima samo turnir u Madridu.

 Nole: Madrid, pa sve ostalo Izvor: MONDO

Novak Ðoković kaže da su trenutno sve njegove misli skoncentrisane na predstojeći turnir u Madridu i da na razmišlja o onome što dolazi poslije, uključujući i Rolan Garos, jedini gren slem turnir koji, za sada, nije osvojio.

"Svaki turnir doživljavam posebno, idem jedan po jedan. Sad mi je prvenstveni cilj da ovdje "doguram" što dalje", rekao je Ðoković novinarima u Madridu.

On je prošle sezone, na plavoj šljaci, eliminisan u četvrtfinalu od Janka Tipsarevića, što znači, da je realno očekivati da ove godine ostvari bolji rezultat.

Prvi rival srpskom teniseru, u drugom kolu, s obzirom da je kao prvi nosilac slobodan na startu, biće Bugarin Grigor Dimitrov.

Do sada su se sastali dva puta i Ðoković je dobio oba meča, bez izgubljenog seta, prošle godine u Šangaju i nedavno u Indijan Velsu.

"On je veoma talentovan i znam da može da igra dobro na svakoj podlozi. Pokušaću da "uđem" što više u teren", poručio je Ðoković i dodao da je njegov zglob sve bolje i bolje.

Ðoković je danas u Madridu zajedno sa ostalim najboljim teniserima svijeta, Rodžerom Federerom, Endijem Marejom, Rafaelom Nadalom, Žo-Vilfredom Congom, Rišarom Gaskeom, kao i najboljom teniserkom sveta Serenom Vilijams minutom ćutnje na centralnom terenu odao počast preminulom prvom čovjeku ATP-a Bredu Druitu.

(Tanjug, MONDO - foto: AP/Claude Paris)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC