• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRELJAŠTVO: Zlatni Zlatić uzdigao Srbiju

Reprezentativac Srbije osvojio zlato i svoju selekciju doveo do drugog mjesta najuspješnijih timova na Svjetskom kupu u Fort Beningu.

 STRELJAŠTVO: Zlatni Zlatić uzdigao Srbiju Izvor: MONDO

Andrija Zlatić je zaltnom medaljom u disciplini malokalibarski pištolj na takmičenju u vojnoj bazi u SAD stavio najsjajniju tačku na učešće srpskih strijelaca na Svjetskom kupu.

Srbija je osvojila ukupno pet medalja - zlato Andree Arsović (MK puška trostav), srebro Zorane Arunović (MK pištolj) i dvije bronze Zorane Arunović (vazdušni pištolj) i Jasne Šekarić (MK pištolj), čime je selekcija Srbije došla na drugo mjesto liste osvajača medalja, tik iza Kine koja je sakupila sedam medalja (dva zlata, četiri srebra i bronza).

"Velike zasluge za moju zlatnu medalju ima moj trener Aleksandar Zlatić. Nažalost, nismo mogli, zbog rasporeda takmičenja da treniramo. Dva treninga smo odradili 'na suvo' i tek sam na jedinom zvaničnom treningu, dan uoči takmičenja, probao pištolj na vatrenoj liniji. Rezultat je probudio optimizam, bilo je zaista dobro... Ova medalja mi mnogo znači, dokazala mi je da upornost i rad bez obzira na sve što su donijela nova pravila, daju razutate", rekao je Zlatić, koji ima pet medalja u karijeri sa Svjetskih kupova - dva zlata 2011. u Čangvonu (vazdušni pištolj) i 2013. u Fort Beningu (MK pištolj), dva srebra 2011. u Minhenu (MK i vazdušni pištolj) i bronzu 2011. u Fort Beningu.

Zlatić se osvajanjem zlatne medalje kvalifikovao i za finale Svjetskog kupa u oktobru u Minhenu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC