• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena: Još me boli koljeno

Srpska teniserka nakon pobjede nad Cvetanom Pironkovom izjavila da i dalje trpi bolove, kao i da je igrala koliko joj je bilo dovoljno.

 Jelena: Još me boli koljeno Izvor: MONDO

Jelena je dobro počela učešće na turniru u Rimu "Internazionali d'Italia". Pobijedila je Cvetanu Pironkovu i plasirala se u drugo kolo.

Poslije meča je priznala da se i štedila.

"Nisam htjela da se forsiram i opterećujem koljeno koje sam povrijedila u Madridu. Napravila sam pauzu, trenirala sam samo posljednja dva dana i zatražila od organizatora da igram u utorak. Međutim, nisu mi izašli u susret i, iskreno, nisam uopšte bila sigurna kako ću se kretati. Sada mi je koljeno bolje, ali potrebno mi je malo vremena da se opustim i pustim korak", rekla je Jankovićeva srpskim novinarima koji izvještavaju sa mastersa u Rimu.

Ona je dodala da bi voljela da joj naredna rivalka bude Bojana Jovanovski, koja u utorak igra protiv nekadašnje "broj 1", Karoline Voznijacki.

"Naravno da bih voljela da igram sa Bojanom. Uvijek navijam da naša teniserka pobijedi. Jedino mi je žao što se srećemo u ovako ranoj fazi turnira, mnogo bi ljepše bilo da se sretnemo kasnije", istakla je Jankovićeva.

Upitana da prokomentariše eventualni duel sa Voznijacki, Jelena je bila veoma kratka.

"Nismo već dugo igrale i pravo da vam kažem nisam je dugo ni gledala, tako da ne znam u kakvoj je formi".

Za kraj, Jankovićeva je podsjetila da se u Rimu osjeća kao kod kuće.

"Dva puta sam osvojila ovaj turnir, jednom igrala finale i baš se lijepo osjećam. Međutim, danas sam prvi put igrala na terenu 'Super tenis' i bilo mi je malo neobično zbog sjenke, ali i zbog jakog vjetra. Možda sam i zbog toga malo slabije servirala, ali ponavljam, najvažnije je da sam pobijedila", poručila je Jankovićeva.

Ona će u utorak odmarati u singlu, a umjesto treninga, odigraće dubl zajedno sa Hrvaticom Mirjanom Lučić protiv Njemice Julije Gerges i Mendi Minele iz Luksemburga.

(Tanjug/MONDO, foto: Beta/AP/Gregorio Borgia)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC