• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VK ZVEZDA: Cijela sezona u jednom meču

Crveno-bijeli vaterpolisti spremni za majstoricu sa Radničkim (srijeda, 20.00). Rašović: Neće biti izvjesno, kao u prošlom meču.

 VK ZVEZDA: Cijela sezona u jednom meču Izvor: MONDO

Završnica borbe za titulu šampiona Srbije nije mogla biti duža i neizvjesnija.

Iako su vaterpolisti BVK Crvena zvezda imali prednost 2:1 i u subotu u Kragujevcu pokušali da iskoriste prvu "meč loptu", nisu uspjeli da prigrle trofej.

Naprotiv, tim Dejana Udovičića izvojevao je ubjedljivu pobjedu i najavio majstoricu, koja će u srijedu u 20.00 časova biti odigrana na bazenu Sportskog centra "Tašmajdan".

Crveno-bijeli imaju samo jednu želju - da pred svojim navijačima osvoje pehar kome su se posljednji put radovali 1993. godine.

Prošle godine na "Tašu" je pred "Delijama" slavio Partizan, ove ne žele da poslije meča gledaju nasmijane i raspjevane Kragujevčane.

"Cijela sezona je iza nas, mnogo uzbudljivih utakmica, a odlučiće ta jedna direktno. Prilika za nas je da se domognemo pehara nakon 20 godina, da klub opet bude prvak Srbije i uradićemo sve da tako bude", izjavio je u utorak poslije treninga Andrija Prlainović.

Povratak kapitena Radničkog Vanje Udovičića dokazao je u prošlom meču njegov značaj.

"On je jedan od njihovih glavnih igrača. Bitan im je i povrijeđeni Slavko Gak, koji je bio odlučujući igrač nekoliko utakmica. Na primjer, drugog meča finalne serije... Sa te strane su hendikepirani njegovim odsustvom, ali oni su tim sastavljen od velikog broja vanserijskih igrača i ostatak ekipe ima iskustva. Osvajao je trofeje i to je ekipa koja je dobro pokrivena na svim pozicijama", dodao je reprezentativac Srbije.

Slično razmišlja i njegov saigrač Strahinja Rašović, koji očekuje još jedan naporan meč.

"Očekujemo isto što i u prethodne četiri utakmice. Biće teško i njima i nama i sumnjam da će pobjednik biti lako odlučen kao u prošloj utakmici, u Kragujevcu. Očekujem neizvjesnost, ali i našu pobjedu".

Prema njegovoj ocjeni, povratak Vanje Udovičića u bazen nije promijenio pripremu utakmice ekipe Dejana Savića.

"Ne razmišljamo o tome da li im neko odsustvuje i da li se neko vratio, već se spremamo za njih kao da su u najkompletnijem sastavu i tako ćemo i nastupiti i sutra", dodao je Rašović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC