• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ubjedljiv poraz nervoznog Viktora

Srpski teniser eliminisan sa turnira Masters serije u Rimu. Letonac Ernests Gulbis mnogo bolji u meču drugog kola - 6:1, 6:1.

 Ubjedljiv poraz nervoznog Viktora  Izvor: MONDO

Od početnih šest predstavnika u singlu, ostali smo sa dvoje, pošto su samo Novak Đoković i Jelena Janković uspjeli da se plasiraju među 16 najboljih.

Prohladno i vlažno rimsko predvečerje mnogo više je odgovaralo "sjevernjaku" Gulbisu, koji je iskoristio nervozu Troickog da dominira praktično tokom cijelog meča.

Viktor je u prvom setu osvojio gem za vođstvo od 3:1, nakon čega je Gulbis duplirao brejk i otvorio sebi vrata ubjedljive pobjede.

Već u uvodnom gemu drugog seta napravio je još jedan brejk, sa čim se Troicki teško pomirio, jer je bio ubijeđen da je odlučujući poen Letonca ustvari bila aut lopta. Uzeo je kamermana za ruku i odveo ga do osnovne linije da snimi trag loptice, kako bi i TV publika uvidjela da je on u pravu, ali sudija je bio neumoljiv.

Srpski teniser smanjio je na 2:1 i potom stigao do 15:40 na servis Gulbisa. Jedine dvije brejk lopte na meču nije iskoristio, niti je uspio da do kraja uzme još neki gem, iako nijednog trenutka nije istakao "bijelu zastavicu".

Teško je vjerovati da će i Gulbisov boravak u Rimu potrajati duže od još jednog dana, s obzirom na to da ga očekuje meč osmine finala sa Rafaelom Nadalom.

Novak Đoković u četvrtak će se sastati sa Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim.

(MONDO, foto: Beta/Xinhua/Xie Haining - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC