• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Igre ću pamtiti do kraja života

Najbolji srpski teniser zadovoljan igrom na startu turnira u Pekingu, ali i celokupnom atmosferom.

 Đoković: Igre ću pamtiti do kraja života Izvor: MONDO

Najbolji teniser Srbije i treći reket sveta Novak Đoković izjavio je posle startne pobede na Olimpijskim igrama, nad Amerikancem Robijem Đineprijem, da je veoma zadovoljan svojom igrom, kao i čitavom atmosferom na planetarnoj smotri sporta.

"Prvi mečevi su uvek najteži na svakom turniru, ne znate šta vas očekuje. Nisam imao dovoljno treninga u ovako ekstremnim klimatskim uslovima na terenu koji je veoma brz i nameće specifičnu igru", ocenio je Đoković.

Kako je dodao, pokušavao je da se kreće što je brže moguće i da vreba svaku priliku kako bi protivnika izbacio iz ritma.

"Đinepri je nezgodan rival, ova tvrda podloga mu odgovara, ali sam bio siguran da će, ukoliko se budem dobro kretao, odluka o ishodu meča biće u mojim rukama", tvrdi srpska i svetska teniska zvezda.

U potpunosti zadovoljan svojom igrom najavio je da nastavlja u istom ritmu, odnosno da očekuje pobede i sutra u konkurenciji dublova, gde mu je partner Nenad Zimonjić, a potom i u drugom kolu turnira u singlu protiv Nemca Rajnera Šitlera.

"Učešće na Igrama je iskustvo koje ću pamtiti do kraja života. Atmosfera u našem olimijskom timu je izvanredna, podrška smo jedni drugima i kad god budem mogao pratiću dešavanja na pekinškim borilištima gde nastupaju naši sportisti", poručio je Đoković.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC